Cricut

Cricut vie luovuuden uudelle tasolle

Cricut on valikoima innovatiivisia ja käyttäjäystävällisiä leikkureita, joilla pystyy piirtämään ja leikkaamaan monia materiaaleja. Cricutilla voit mm. leikata kuvioita kortteihin, tehdä hienoja etikettejä ja koristeita mm. tekstiileihin, lasiin tai seinälle. Luovat mahdollisuudet Cricutin kanssa ovat lähes rajattomat.

Löydä oma Cricut

Täältä löytyy erikokoiset Cricut-leikkurit eri tarpeisiin sekä tarvittavat tarvikkeet ja materiaalit.

Cricut Joy

Pieni, käytännöllinen ja näppärä leikkuri.

Tämä Cricut-leikkuri on pieni, mutta voimakas laite erilaisiin luoviin projekteihin. Cricut Joy leikkaa, kirjoitta ja piirtää yli 50 eri materiaalille, joten tutkittavaa on paljon. Näppärä Cricut Joy mahtuu kokonsa puolesta kaikkiin työhuoneisiin ja laitteesta tuleekin pian jokaisen käyttäjän lempilaite.

Cricut Maker 3

Innovatiivinen, älykäs ja uskomaton leikkuri

Jos etsit uskomattomia ja laadukkaita luovia mahdollisuuksia, silloin Cricut Maker on sinun laitteesi. Tämä laite leikkaa, kirjoittaa, nuuttaa ja debossaa yli 300 eri materiaalia. Vain mielikuvitus on rajana. Tämä laite on niille, joilla on runsaasti luovaa kunnianhimoa ja jotka ovat valmiita satsaamaan. Cricutin Cricut Maker on ylivoimainen laite, joka tekee lähes mitä vain ja on kerrassaan vastustamaton.

Päästä luovuus valloilleen Cricutin kanssa

Valitsemalla Cricut-laitteen sinulle avautuu uusi, luovien mahdollisuuksien maailma. Uusi Cricut-laitteesi taitaa monimutkaisetkin ja vaativammat leikkaukset, joten älä pidättele ideoitasi. Äkkiä on helpompaa ja hauskempaa tehdä koristeita kotiin, tehdä erilaisia itse tehtyjä joulukoristeita tai vaikkapa elementtejä juhliin: kutsuja , pöytäkoristeita tai paikkakortteja. Cricutilla teet helposti koristeita kakkuihin tai kankaisiin ja taitat kangasta, kun haluat ommella. Toisin sanoen, Cricutilla teet koristeita tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Aloita Cricutin tarvikkeilla ja materiaaleilla

Kun olet valinnut itsellesi sopivan Cricut-laitteen, tutustu laajaan valikoimaan Circut-tarvikkeita ja materiaaleja. Täältä löytyy laitteiden lisäveitsiterät, huopäkärkikynät and upeat konematot.
Myös Cricutin lämpöpuristin (EasyPress) löytyy täältä, sillä siirrät omat kuviosi halutulle pintaan.
Valittavanasi on laaja materiaalivalikoima: paperia ja pahvianahkapaperia ja kankaita. Myös siirtokalvot ja silitysfoliot ja vinyylit löytyvät täältä.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi