Decoupage lasille

#v15091

Lasituotteet ovat ihanteellisia koristeltavaksi paperilla. Valitse, esimerkiksi, läpinäkyviä papereita (lautasliinat, silkkipaperit ja decoupagepaperit). Suosittelemme lasille ja posliinille tarkoitettua decoupagelakkaa, joka voidaan uunikiinnityksen jälkeen puhdistaa kostealla liinalla.

Valitse tuotteet idealle

{{ optionsGroup.label }}

+ Show All ({{ option.items.length - 3 }})
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Kokonaishinta
{{ getFormattedBundlePrice() }}
Guide step %d
1. Decoupage läpinäkyvällä paperilla: Revi paperia pieniksi pitkulaisiksi paloiksi ( tee paljon valmiiksi ennen decoupagen aloittamista). Levitä decoupagelakkaa siveltimellä. Kiinnitä pala paperia decoupagelakan päälle. Tasoita siveltimellä keskeltä ulospäin välttääksesi ilmakuplat ja rypyt. Toista ja anna kuivua.
Guide step %d
2. Kiinnitä lasi uunissa (älä käytä kiertoilmauunia) 160 asteessa 30 minuuttia. Decoupagelakka lasille ja posliinille toimii liimana ja tiivistää paperin. Uunikiinnityksen jälkeen lasia voi pyyhkiä kostealla liinalla.
Guide step %d
Another variant. Kuvioiduilla läpinäkyvillä decoupagepapereilla on mahdollista yhdistää revityt ja leikatut paperit jännittävällä tavalla. Huom!: lautasliinasta käytetään vain päällimmäinen kerros decoupagen kanssa.
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi