Decoupage lasille

SKU#:
v15091

Decoupage lasille

SKU#:
v15091

Lasituotteet ovat ihanteellisia koristeltavaksi paperilla. Valitse, esimerkiksi, läpinäkyviä papereita (lautasliinat, silkkipaperit ja decoupagepaperit). Suosittelemme lasille ja posliinille tarkoitettua decoupagelakkaa, joka voidaan uunikiinnityksen jälkeen puhdistaa kostealla liinalla.

Valitse tuotteet idealle

* Pakolliset kentät

Oma räätälöintisi
Luova idea
Decoupage lasille
Decoupage lasille

Varastossa 

4,95 €

Yhteenveto
  Luova idea
  Näin sen teet
  Guide step %d
  1
  Decoupage läpinäkyvällä paperilla: Revi paperia pieniksi pitkulaisiksi paloiksi ( tee paljon valmiiksi ennen decoupagen aloittamista). Levitä decoupagelakkaa siveltimellä. Kiinnitä pala paperia decoupagelakan päälle. Tasoita siveltimellä keskeltä ulospäin välttääksesi ilmakuplat ja rypyt. Toista ja anna kuivua.
  Guide step %d
  2
  Kiinnitä lasi uunissa (älä käytä kiertoilmauunia) 160 asteessa 30 minuuttia. Decoupagelakka lasille ja posliinille toimii liimana ja tiivistää paperin. Uunikiinnityksen jälkeen lasia voi pyyhkiä kostealla liinalla.
  Guide step %d
  Another variant
  Kuvioiduilla läpinäkyvillä decoupagepapereilla on mahdollista yhdistää revityt ja leikatut paperit jännittävällä tavalla. Huom!: lautasliinasta käytetään vain päällimmäinen kerros decoupagen kanssa.
  Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi