Lasten naamiaiset

Tarjolla paljon ideoita lastenkutsuihin. Katso ideamme juhlakoristeisiin. Täältä löydät myös ideat naamiaisasusteisiin.

Lasten naamiaiset
Ilmainen toimituslaatikko
Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Inspiraatiota itse tehtyihin Shrovetide-koristeisiin

Järjestä laskiaisjuhlat! Valikoimassamme on luovia Shrovetide-projekteja, joista jokainen voi nauttia iästä ja luovasta kokemuksesta riippumatta. Koska meillä on niin paljon Shrovetide-ideoita, jaamme ne kanssasi ilmaiseksi.

Tälle sivulle on koottu hauskoja, helppoja, haastavia, kauniita, hassuja, vaarallisia ja suloisia elementtejä, jotka täydentävät sinun tai lapsesi Shrovetide-pukua.

Olosuhteistasi ja luovuudestasi riippumatta voi olla hyvä etsiä inspiraatiota verkosta ja katsoa, miten muut ovat pukeutuneet muuntautuessaan merirosvoksi, tiikeriksi tai robotiksi. Creativ Company haluaa jakaa luovia ideoitaan kanssasi. Tässä on vain muutama sana tämän sivun toiminnasta.

Luovia ja helppoja vaiheittaisia ohjeita

Shrovetidi sopii kaikille. Se on hauskaa, opettavaista ja joskus myös värikästä. Sinun ei tarvitse keksiä pyörää joka vuosi ja tehdä jotain, mitä maailma ei ole koskaan ennen nähnyt. Niin kauan kuin sinulla on hauskaa sen kanssa, kaikki on hyvää.

Siksi olemme luoneet tämän inspiroivan sivun, jolla toivomme, että löydät juuri sellaisen puvun kuin haluat asusteineen ja koristeineen.

Inspiraatiosivu toimii luovana kuvastona, jossa on paljon helppoja vaiheittaisia ohjeita:

  • Karnevaalinaamiot kaikissa muodoissa ja ko'oissa
  • Kaunis kasvomaali kuvilla
  • Perinteiset ja epätavanomaiset Shrovetide-joet kaikkiin makuihin
  • Koristellut piparkakkutynnyrit
  • Loistokoristeita kaikille.
  • Lookin täydentävät tärkeimmät koristeet

...ja paljon muuta. Kun olet löytänyt haluamasi, napsauta sitä. Siellä on yksityiskohtaiset ohjeet, joita on helppo noudattaa. Se näyttää tarkasti, mitä myymälässä on ostettava, jotta voit luoda juuri sen, mitä haluat.

Tutustu näihin hauskoihin ja suloisiin silmänaamioihin,joita voit luoda haluamallasi tavalla, tai tee omia kauniita soittimia, kun haluat pukeutua rokkitähtiksi, keskiaikaisiksi muusikoiksi taitrumpeteiksi.

Luo mielikuvituksellisia pukuja aikuisille ja lapsille

Shrovetidi on yksi niistä ainoista ajoista, jolloin mielikuvitus saa lentää vapaasti. Luovuudelle ei ole asetettu rajoja – voit luoda kauniin ja ainutlaatuisen puvun isoihin juhliin, kun voit kaataa kissan tynnyristä.

Creativ Companylta löydät kaiken tarvittavan naamiaispukujen tekemiseen. Mukana on myös tarvikkeita, kuten hoitaja, ritari ja leijona. Kun napsautat asua tai naamioitua, saat luettelon tarvitsemistasi materiaaleista. Mikään ei sitoudu. Voit tietysti tehdä kaikki haluamasi hauskat ja luovat muutokset.

Voit esimerkiksi lisätä naamiaispukuun kasvomaskin. Kasvonaamioiden tekeminen on todella hauskaa. Sekä lapset että aikuiset voivat koristella naamioita muun muassa maalilla, höyhenillä ja strasseilla, , kimalteella ja luonnonelementeillä.

Upea kasvomaali kaikille

Vaatteiden ja asusteiden lisäksi voitte myös järjestää jotain muuta kivaa yhdessä, mikä vaikuttaa valtavasti Shrovetide-pukuun. Monissa puvuissa kannattaa lisätä väriä kasvoihin. Olisiko lapsesi vaarallinen , pelottava , majesteettinen , kaunis vai hieno Kyllä, apua on saatavilla myös luovaan kasvomaalaustyöhön.

Kasvomaalausohjeissa on kuva kuva kuvalta, josta näkyy, mitä on maalattava. Näin kaikki voivat luovasta taidostaan ja mielikuvituksestaan riippumatta luoda upeita kasvomaaleja. Kasvomaalin käyttö on aivan erityinen asia. Se täydentää asusi tavalla, johon mikään muu asuste ei pysty.

Shrovetidessa ei tietenkään ole vain hauskaa pukeutua. Myös halloween on yhä suositumpi. Tältä sivulta löydät myös oppaan kasvomaalaukseen, joka sopii täydellisesti halloween-pukuihin – kuten muumioihin, merirosvoihin, lintuihin tai haavoista kärsiviin naamioihin .

Voit myös järjestää teemajuhlat tai lasten synttärijuhlat, joihin tarvitaan vieraita. Jos on, täältä löydät myös paljon inspiraatiota kaikkien naamiaisasuihin.

Koristele kotitekoisilla koristeilla Shrovetidea varten – kotona ja Shrovetide-juhlissa

Aika lähestyy. Asusi on valmis tai ainakin suunniteltu. Pidät Shrovetide-juhlat kotona, koulussa tai vain koristelet mielelläsi jokaista erityistä tilaisuutta varten. Onneksi tällä sivulla on paljon hyviä vinkkejä Shrovetiden, tynnyrin ja koristeiden tekoon.

Tee sunnuntaista vielä hauskempi istumalla alas ja tekemällä monenlaisia suloisia päällä. Voit laittaa niitä ruukkukasveihin, tönäistä niitä ympäriinsä tai mitä haluat. Ne ovat kauniita ja voivat olla klovneja, kissoja, ankkoja, merirosvoja ja prinsessoja.

Voit myös tehdä omia hahmoja ja muotoja kotisi Shrovetide-jokien koristeluun .  Shrovetide-jokien koristeluun voi käyttää lähes mitä tahansa saatavilla olevaa, kuten kreppipaperia, EVA-vaahtomuovia, pahvia, pieniä silmiä, höyheniä ja paljon muuta.

Voit myös tehdä lippuköynnöksiä, koristella tynnyrin, koristella seiniä kimaltelevilla papier mâché -naamioilla ja tehdä omia kuninkaallisia kuninkaallisia kruunuja voittajalle.

Mitä sinä ja lapsesi haaveilette pukeutumisesta? Eläin? Noita vai ehkä postinjakaja? Riippumatta siitä, mihin suuntaan asu on menossa ja kuinka paljon haluat siitä ulos, tällä sivulla on varmasti luovaa palautetta, jonka avulla voit tehdä oikean asun päivää varten.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi