Jouluiset huopasydämet ja helmikirsikat

#v16921

Tee käsin ommeltuja huopasydämiä ripustettavaksi joulukuuseen. Täytä sydämet täytevanulla ja koristele ne rocaille-siemenhelmistä ja vahahelmistä tehdyillä kirjailluilla kirsikoilla.

#v16921
Valitse tuotteet idealle

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Kokonaishinta
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Näin sen teet
Guide step %d
1   Kolme kuudesta sydämestä on kirjailtu. Aseta kirjontamalli huopasydämen päälle ja pistele kuvio terävällä kynällä kokonaan mallin läpi huopaan.
Guide step %d
2   Leikkaa noin 90 cm lankaa ja jaa lanka kahteen säikeeseen.
Guide step %d
3   Ompele lehden kärki sydämen takaa. Pujota 19 helmeä lankaan ja kiinnitä ompelemalla uudelleen saman reiän läpi.
Guide step %d
4   Kiinnitä lanka jokaisen helmen väliin, jotta saat aikaan lehden muodon.
Guide step %d
5   Kun olet ommellut viimeisen helmen, työnnä neula takaa. Kiinnitä kahdeksan rocaille-siemenhelmeä varteen ja lävistä merkittyjen reikien kohdalta. Kiinnitä helmet kunkin helmen välissä olevaan lankaan.
Guide step %d
6   Noudata samoja ohjeita viimeisen varren kohdalla. Käytä tällä kertaa seitsemää rocaille-siemenhelmeä.
Guide step %d
7   Ompele kaksi vahahelmeä kiinni.
Guide step %d
8   Kiinnitä päät taakse ja leikkaa pala narua ripustamista varten. Tee solmu ja kiinnitä se yhdellä ompeleella.
Guide step %d
9   Ompele kaksi sydäntä yhteen reunaompeleella ja täytä sydän ennen kuin ompelet puoliskot kokonaan yhteen.
Guide step %d
10   Päättele pää ja katkaise ylimääräinen lanka.
Guide step %d
Kaava   Tulosta kaava tästä.
Liitetiedosto: Lataa
Jo kirjautunut? Lataa malli
Mene myös tutkimaan

Lisätietoja

Tee käsin ommeltuja huopasydämiä ripustettavaksi joulukuuseen. Täytä sydämet täytevanulla ja koristele ne rocaille-siemenhelmistä ja vahahelmistä tehdyillä kirjailluilla kirsikoilla.

Lisätietoja
Tuote#:v16921
TeemaJoulu

Kuvaus

Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | [email protected]