Luovaa kodikkuutta

Kun ulkona on liian kuumaa tai sataa, leikit siirtyvät luonnostaan sisälle. Sisällä lapset voivat leikkiä vapaasti epävakaiden säiden kesäpäivistä huolimatta. He voivat maalata, piirtää ja rakentaa helmillä, ja jos kaipaat lisää ideoita luoviin sisäleikkeihin, löydät paljon ideoita näiltä sivuilta.

Aloita nopeasti luovalla projektilla
- kaikki tarvitsemasi yhdessä paketissa

Inspiraatiota luoviin projekteihin


Katso valitut tuotteet


Sisäpuuhaa lapsille

On juhlapäivä, aurinko paistaa ja lapset haluavat lähteä ulos – harmaat pilvet piileskelevät horisontissa. Me kaikki tiedämme, miten arvaamaton kesäsää voi olla, kun se ei leiki mukana. Olemme koonneet parhaat sisäaktiviteetit sadepäivien alkamiseen sen sijaan, että joutuisit laittamaan lapset vetoketjulla sadetakkeihin ja kumisaappaisiin. Sisätiloissa lapset voivat vapaasti käyttää luovuuttaan – riippumatta siitä, mitä ulkona tapahtuu. Se on myös mainio tilaisuus käydä offline-tilassa ja vaalia yhdessäoloa, luovuutta ja vapaata leikkiä.

Löydät sisäaktiviteetit täältä tältä sivulta – ne ovat hauskoja, luovia ja iPadittomia. Niiden vuoksi lasten on vaikea tylsistyä, vaikka he joutuisivatkin jumiin kotonaan. Ne voivat koota palapelin, tehdä helmiluomuksia helmialustoille, leikkiä muistikorteilla ja piirtää huopakärkillä. Mutta meidän kanssamme näistä perinteisistä sisäaktiviteeteista tulee myös luovia projekteja. Lapset voivat esimerkiksi suunnitella oman palapelin tai koristella oman laukkunsa tusseilla.

Jos haluat lukea lisää siitä, mistä sisäaktiviteeteista lapset pitävät ja miksi – jatka lukemista.

 

Helmileikit

Iloiset lapsuusmuistot palaavat vastasilitetyn helmialustan tuoksuun – ja jo tänään pienet, värikkäät fuusiohelmet herättivät suurta kiinnostusta niin lapsia kuin aikuisiakin kohtaan. Tämä johtuu siitä, että näissä helmissä on niin paljon luovia mahdollisuuksia. Lapset voivat leikitellä erilaisilla kuvioilla ja väriyhdistelmillä – aivan kuten he näkevät, koko jännittävän prosessin muotoutuvan irtohelmistä kokonaisiin taideteoksiin. Viihdetoimintojen lisäksi helmet edistävät lapsen kehitystä, etenkin hienomotorisia taitoja. Lapset vahvistavat hienomotorisia taitojaan tarttumalla helmiin käsillään. Kun he esimerkiksi asettelevat helmet helmialustoille tai pujottavat ne narunpätkään. Hienomotoristen taitojen lisäksi helmiaskartelu edistää lapsen keskittymiskykyä ja keskittymiskykyä. Helmien sijoittaminen oikeisiin paikkoihin vaatii täydellistä keskittymistä. Helmiaskartelu on yksi palkitsevimmista ja mukaansatempaavimmista sisäaktiviteeteista, sillä se edistää lapsen kehitystä monin eri tavoin.

Jos kaipaat ideoita helmiaskarteluun, tällä sivulla on paljon ideoita. Ne voivat esimerkiksi tehdä kukkia helmistä tai rannekoruista, joissa on muovihelmiä.

 

Päästä luovuutesi valloilleen tusseilla ja tarroilla

Monet lapset pitävät piirtämisestä, maalaamisesta ja koristelusta. Onneksi se on myös yksi helpoimmista sisäaktiviteeteista alkuun pääsemiseksi – tarvitset vain oikeat merkit. Voit kokeilla esimerkiksi kansainvälisesti suosittuja Plus Colour -tusseja. Tusseilla on erinomainen peittävyys ja voimakas väripigmentti, ja lapset voivat käyttää niitä kaikenlaisilla pinnoilla. Sen ei aina tarvitse olla paperia, johon lapset piirtävät. Ne voivat esimerkiksi piirtää riisipaperilamppuihin, jolloin ne näyttävät kaloilta ja meduusoilta, tai piirtää itsekovettuvaa savea pienten autojen ja liikennemerkkien kuvaamiseksi.

Tusseja voi käyttää myös tekstiilien koristeluun. Lapset voivat koristella oman kalastajanhatun tai oman kassinsa – ja kun he haluavat tehdä tekstiileistä entistä yksilöllisempiä, he voivat käyttää myös hansikastarroja. Siirtokuvat ovat tarroja, joita voi hangata sileisiin pintoihin, kuten tekstiileihin. Ne on erittäin helppo kiinnittää, sillä ne eivät vaadi liimaa tai ompelulankaa. Sama koskee pehmeitä tarroja, sillä ne kiinnittyvät itsestään, joten niillä voi tehdä helposti pikakoristeita.

Sivustolla on paljon erilaisia tarroja  ja tusseja. Meiltä löydät Plus Color -tusseja, Posca-tusseja ja Colortime-tusseja, joten löydät varmasti oikeat tussit luoviin sisäleikkeihin.

 

Hauskat palapelit ja muistikortit

Lapset tykkäävät leikkimisestä, ja jos teillä on pelejä, voitte leikkiä niitä yhdessä sateisina päivinä. Palapelien ja muistikorttien kaltaiset pelit ovat aina olleet lasten mieleen sadepäivänä – ja he ovat edelleen. Palapelit ja muistikortit kehittävät lapsen loogista ajattelukykyä ja keskittymiskykyä. Mutta kaiken kaikkiaan se on vain mukava tapa viettää aikaa yhdessä perheen kanssa.

Lapsilla on myös mahdollisuus suunnitella omia palapelejä ja muistikortteja. Päätös on, mitä värejä ja kuva-aiheita he voivat käyttää – vain mielikuvitus on rajana. He voivat esimerkiksi piirtää rakkaita perheenjäseniä, hauskoja kuvioita tai tunnettuja hahmoja. Meillä on kuitenkin myös palapelin palapelejä, joissa kuvat on painettu valmiiksi väritettäväksi. Ne ovat erityisen hauskoja pienille lapsille, sillä ne voivat harjoitella värittämistä viivojen sisällä. Valitsitpa minkä palapelin tahansa, saat varmasti sisäpuuhaa, joka tarjoaa paljon luovuutta ja kodikkuutta. Täältä löydät hauskat muistikortit ja palapelit.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi