Käsikoru kirsikka- ja sitruunakuvioilla

#v16156

Tee hedelmäkäsikoru rocaille-siemenhelmistä. Käytä koruvaijeria käsikoruun ja tee hedelmät rocaille-siemenhelmistä ja nylon-nyöristä.

#v16156
Valitse tuotteet idealle

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Kokonaishinta
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Leikkaa 60cm pitkä pätkä nylon-nyöriä. Pujota kolme helmeä nyöriin ja taita kahtia. Huomioi, että keskimmäisestä helmestä (keskimmäinen kolmesta) puhutaan jatkossa "ensimmäisenä helmenä" kuviossa. Pujota neljäs helmi nyöriin ja pujota vastakkainen nyöri tämän helmen läpi niin, että kaksi nylon-nyöriä risteävät toistensa neljännen helmen sisällä. Kiristä tehdäksesi neliö.
Guide step %d
2   Tee seuraavat neliöt pujottamalla helmi jokaiseen nyöriin ja kolmas helmi syöttämällä molemmat nyörit sen läpi vastakkaisilta puolilta niin, että nyörit menevät helmen sisään. Toista tällaisten neliöiden tekeminen ja viimeistele lisäämällä löysästi yksi helmi jokaiseen nyöriin. Käytä sitruunassa yhteensä 18 helmeä ja kirsikassa 12 helmeä.
Guide step %d
3   Nyt pujota kaksi nylon-nyöriä ensimmäisen helmen läpi (vastakkaisilta puolilta) ensimmäisestä neliöstä, jonka olet tehnyt. kiristä pallon muotoon.
Guide step %d
4   Viimeistele pallo syöttämällä nyöri helmen läpi sivulta ja sen jälkeen takaisin ensimmäisen helmen läpi. Kiinnitä tähän huomiota kun teet sitruunan, joka on tehty useammasta helmestä.
Guide step %d
5   Tee kirsikan varsi syöttämällä nyöriä vihreän helmen läpi molemmilta puolilta kahdesti. Tee lehti pujottamalla seitsemän vihreää helmeä yhteen nyöriin. Viimeistele lehti pujottamalla nyöri ensimmäisen seitsemän vihreän helmen läpi.
Guide step %d
6   Tee sitruunaan varsi yhdellä valkoisella helmellä ja tee lehti samaan tapaan kuin on kuvattu kohdassa 5.
Guide step %d
7   Pujota valkoinen helmi kirsikan varteen lehden jälkeen. Pujota toiset kaksi vihreää helmeä nyöriin ja syötä nyöri jokaisen helmen läpi molemmilta puolilta. Tee toinen marja samalla tavalla, kuin yläpuolella on kerrottu. Viimeistele tuplasolmulla ja tipalla liimaa.
Guide step %d
8   Purista lukitushelmi 25 cm: n pituisen helminauhan toiseen päähän. Pujota solmusuoja helminauhalle, mutta käännä se ympäri niin, että se peittää lukitushelmen ja sen jälkeen rocaille -siemenhelmet; esim. kahdeksan valkoista ja värillinen helmi. Pujota helmistä tehdyt hedelmät helminauhan keskelle. Muista, että jos helminauha on 15 cm, rannerengas on 18 cm pitkä sisältäen lukon. Viimeistele solmusuojalla ja sitten lukitushelmellä (kuten langan alussa). Leikkaa helminauha. Kiinnitä pyöreä välirengas yhden solmusuojan molempiin silmukoihin. Kiinnitä korulukko toiseen solmusuojaan.
Guide step %d
9   Voit myös käyttää nylon-nyöriä, käyttäen samaan tapaan lukitushelmiä, solmusuojia ja korulukkoa. Pujota kahdeksan helmeä nyöriin, vaihda väriä, pujota vihreä helmi ja sen jälkeen värilliset helmet nyöriin. Syötä nyöri takaisin vihreästä helmestä ja kiristä tehdäksesi neliö neljällä helmellä.
Guide step %d
10   Vinkki: Voit kiinnittää helmistä tehdyt kirsikat ja sitruunat korvakorukoukkuihin ja käyttää niitä korvakoruina.
Guide step %d
Kaava   Tulosta kaava täältä.
Liitetiedosto: Lataa
Jo kirjautunut? Lataa malli
Mene myös tutkimaan

Lisätietoja

Tee hedelmäkäsikoru rocaille-siemenhelmistä. Käytä koruvaijeria käsikoruun ja tee hedelmät rocaille-siemenhelmistä ja nylon-nyöristä.

Lisätietoja
Tuote#:v16156
TeemaBasic

Kuvaus

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi