Liitutussit

1 Pkk, 5 Kpl, Paksuus 1,2-3 mm, Murretut Värit
#37386
#37386
0% of 100
0
19
12,95 €
Lisää toivelistaan
Varastossa 
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää
Vaihda tyyppi +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Vesipohjainen, vesiliukoinen, poispestävä tussi, jossa on matta, liitumainen jälki. Liitutusseja voidaan käyttää kaikille sileille ja ei-imukykyisille pinnoille, kuten ikkunoille, lasille, posliinille, muoville ja peileille. Helppo pois pyyhkiä kostealla liinalla.

Ravista liitutussia hyvin noin 20 sekunnin ajan ennen käyttöä ja pumppaa kärkeä ylös ja alas paperin päällä, kunnes maali on valunut kärkeen. Liitutussia kannattaa myös ravistaa ja pumpata käytön aikana, jotta väriä pääsee lisää kärkeen. Nestemäistä ja puolipeittävää liitutussia voidaan käyttää monilla eri pinnoilla, kunhan ne ovat sileitä ja ei-imukykyisiä. Liitutussi ei ole vedenkestävä, joten se on helppo pyyhkiä pois. Huomaa, että värit voivat haalistua ajan myötä. Huomio myös, että tussit ovat vedenkestäviä huokoisilla ja imukykyisillä pinnoilla, kuten liitutauluilla, kirjoitustauluilla, paperilla, puulla ja tekstiileissä.

Tussit ovat hyvä vaihtoehto tavalliselle ikkunamaalille. Ne ovat vieläkin hauskempia pääsiäisen, joulun ja halloweenin kaltaisina juhlapyhinä, kun niitä voi käyttää ikkunoiden koristeluun ja ilon levittämiseen muille. Piirsitpä sitten kanoja, kukkia, kurpitsoita, lumihiutaleita tai joulupukkeja, niistä tulee varmasti värikkäitä ja omaperäisiä

Lisätietoja
Tuote#:37386
Yksikköpkk
TeemaBasis
EAN5712854427074
Jälleenmyyntimäärä 1 pkk
Sisältömäärä 5 kpl
paksuus 1,2-3 mm
Väri murretut värit
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Liitutussit, paksuus 1,2-3 mm, murretut värit, 5 kpl/ 1 pkt
Arviosi
H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. P273 Vältettävä päästämistä ympäristöön. P333+P313 Jos ilmenee ihoärsytystä tai ihottumaa: Hakeudu lääkäriin. EUH208 Sisältää 3,6-bis(diethylamino)-9-[2-(methoxycarbonyl)phenyl]xanthylium tetrachlorozincate, 5-chloro-2-methyl-2H-isothiazol-3-one. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Säkerhetsdatablad Käyttöturvatiedote
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi