Kuviohelmet ja lasten helmet

Jos lapset suunnittelevat omia korujaan, he voivat käyttää lasten helmiä ja hahmohelmiä. Valikoimassamme on monenlaisia helmiä kaikissa kuviteltavissa olevissa muodoissa. Valitse mieleisesi monista eri väreistä, muodoista ja yhdistelmistä harrastuksiin tai käytettäväksi päiväkodeissa ja kouluissa.

Pidä koruistasi hyvää huolta

  • Säilytä koruja korurasiassa
  • Poista korut urheilun, kylvyn, nukkumisen ja siivouksen ajaksi
  • Vältä hiuskiinteiden, hajuvesien, voiteiden jne. suihkuttamista koruihin

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Erivärisiä ja -muotoisia helmiä

Valikoimassamme ei juurikaan ole helmiä. Meiltä löydät sateenkaaren värisiä helmiä monissa hauskoissa ja omituisissa kuvioissa. Täältä löydät mm. koirien, pandajen, kuninkaallisten kruunujen, kukkien, omenoiden, pääkallojen, kuutioiden ja monien muiden muotoisten helmien helmiä.

Helmet ovat halpoja, mutta ole varovainen, sillä niistä voi tulla nopeasti koukuttavia – ja kokoelmasi todennäköisesti kasvaa ja kasvaa. Voit ostaa ison pakkauksen ja yhdistellä helmiä vapaasti, joten voit valita muutaman erilaisen helmen luoviin projekteihin.

Helmiä voivat käyttää sekä aikuiset että lapset. Etsitkö jotain erilaista kuin kuva-aiheiset helmet? Napsauta tästäja tutustu erilaisiin helmiin. Olemme yhdistäneet ison valikoiman kirjainhelmiä, luonnonhelmiä, puuhelmiä ja lasihelmiä. Yhdistele näitä helmiä ja muotoiltuja helmiä leikkisän värikkääksi kokonaisuudeksi. 

Tee värikkäitä koruja koko perheelle

Korujen tekeminen koko perheelle on tietysti hyvä idea. Koska meillä on niin suuri valikoima helmiä, korut voi tehdä yksilöllisiksi.

Kaikki helmet näyttävät leikkisiltä – sekä väreillä että kuvioilla. Muotoillut helmet on tarkoitettu niille, jotka uskaltavat erottua joukosta ja leikitellä erilaisilla tyyleillä.

Alla on ideoita kauniiden korujen valmistamiseen koko perheelle. Täydellinen syntymäpäivä- tai joululahja.

  • Tee rannekoru isolle jalkapallofanille. Onko lähipiirissäsi jalkapalloa rakastavia perheenjäseniä ja ystäviä? Sen jälkeen kannattaa tehdä rannekoru, jossa on kauniita jalkapallohelmiä. Voit esimerkiksi yhdistää ne muihin neutraaleihin helmiin viuhkan suosikkiväreissä – esim. keltainen ja sininen uskollisille Brøndby-faneille tai mustat ja punaiset helmet uskollisille FCM-faneille.

  • Tee kaulakoru eläinten ystävälle. Meillä on valtava valikoima eläinhelmiä, joten voit tehdä niistä kauniita koruja eläinten ystävälle. Valitse lempieläimensä ja yhdistä ne neonhelmiin tai muihin värikkäisiin helmimuotoihin.
  • Tee kauniit korvakorut isoäidille. Korvakoruja ei voi koskaan olla liikaa – etenkään itse tehtyjä. Isoäidilläsi (tai anoppiystävälläsi, parhaalla ystävälläsi) on takuulla lempivärinsä. Siksi kannattaa valita korvakorut tämän värisenä. Vastaanottaja on iloinen saadessaan ainutlaatuisen ja persoonallisen korun.

Muotoiltuja helmiä voi käyttää lukemattomin eri tavoin. Muista ostaa myös loput korut, kuten ketjut ja korutyökalut. Löydät ne tietysti valikoimastamme.

Psst... nyt kun olet jo askartelemassa koruja koko perheelle, muista tehdä niitä myös itsellesi, jotta korurasiasi saa hieman nostetta.  

Tee koristeita lasten synttärijuhliin ja muihin juhliin

Muotoiltuja helmiä ja lasten helmiä voi tietenkin käyttää muuhunkin kuin korujen tekoon. Niitä voi käyttää myös kodin sisustuksessa tai suuriin juhliin.

  • Voit esimerkiksi kiinnittää helmiä naruun ja ripustaa ne sitten juhlateltan ympärille tai ikkunan viereen. Voitte halutessanne noudattaa teemaa, jos sellainen on. Esimerkiksi lasten synttärijuhlat, joissa on eläinteema ja maailman eläinten muotoiset helmet, sopivat hyvin koristeluun. Sen jälkeen voit käyttää lastenhuoneen sisustusta, joka tuo sisustukseen raikkaan tuulahduksen.

  • Korujen muotoiset helmet voi myös kiinnittää pilleihin juhlavan ilmeen luomiseksi – ja lapset pitävät siitä todella hauskaa. Se on sekä viihdyttävää että käytännöllistä, sillä lapset löytävät aina oman lasinsa.

  • Helmiä voi käyttää koristeina. Aseta helmet esimerkiksi lämpökynttilän tai maljakon pohjalle, sillä se antaa koristeille leikkisän ilmeen.


Voit käyttää helmiä myös osana viihdettä. Järjestä esimerkiksi pieni luova työpaja perheen pienimmille, jotta he voivat tehdä omia kauniita koruja. Se on hauskaa ajanvietettä, ja lisäksi lapset voivat tehdä omia korujaan, joista tulee nopeasti heidän lempikorunsa.

Helmiä voi käyttää myös tavallisissa leikeissä. Kun lapset saavat nämä hauskat ja hauskat helmet käsiinsä, he keksivät nopeasti tavan leikkiä niillä, jotka antavat heille viihdykettä.

Lasten helmet – kaikenikäisille

Vaikka niitä kutsutaankin lasten helmiksi, ne eivät välttämättä sovellu monille eri ikäryhmille ja ovat vain lapsille. Lapsiksi kutsutut helmet ovat kuitenkin osittain kookkaita, joten niihin on helppo tarttua. Ne eivät ole pieniä lasten käsistä kulkevia helmiä.

Helmet voivat kuitenkin sopia myös ihmisille, jotka kamppailevat liikkuvuuden kanssa tavalla tai toisella. Useat helmet ovat kulmikkaita, mikä helpottaa niiden pitelemistä. Nämä helmet sopivat erinomaisesti ihmisille, joiden liikkuvuus on heikentynyt tai joilla on ongelmia hienomotoristen taitojen kanssa. Tämä antaa kohderyhmälle parhaat edellytykset jatkaa osallistumista jännittäviin ja luoviin projekteihin.

Muotoiltuja helmiä sisältäviä luovia projekteja on suhteellisen helppo käyttää. Voit päättää, millaisen vaikeusasteen haluat luovan projektisi olevan.

Tutustu laajaan ideoiden valikoimaamme, josta saat lisää inspiraatiota kauniista ja jännittävistä helmiluomuksistamme. Esimerkiksi kuvastossa on esimerkki siitä, kuinka voit tehdä oman ainutlaatuisen mobilen käyttämällä muotoiltuja helmiä, jotka ovat täydellinen vauvakutsulahja. On olemassa paljon erilaisia projekteja, joihin kannattaa heittää itse itsensä. Siksi kotona on oltava lähes välttämätön määrä muotoiltuja helmiä, jotta sinulla on aina jotain tekemistä tylsinä ja harmaina iltapäivinä.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi