Luonnonhelmet ja jalokivet

Laaja valikoima luonnonhelmiä ja -jalokiviä, joista voit itse rakentaa koruja ja koristeita. Selaa erilaisia helmiä, kuten luonnonhelmiä ja -jalokiviä, savihelmiä, howliittihelmiä, simpukankuoria, keraamisia helmiä, katsuki-helmiä, laavahelmiä, hartsihelmiä ja kivihelmiä. Valitse monista väreistä ja helmisarjoista, joissa on erilaisia helmiä.

Pidä koruistasi hyvää huolta

  • Säilytä koruja korurasiassa
  • Poista korut urheilun, kylvyn, nukkumisen ja siivouksen ajaksi
  • Vältä hiuskiinteiden, hajuvesien, voiteiden jne. suihkuttamista koruihin

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Tee omia yksilöllisiä koruja luonnonhelmistä ja -jalokivistä

Luonnonhelmet ja -jalokivet ovat oikea valinta, kun haluat tehdä koruja itse. Luonnonhelmien ja -jalokivien myötä avautuu aivan uusi maailma, joka tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia vartalon koristeluun. Jos taas haluat pukeutua kauniisiin väreihin ja materiaaleihin, itse tehdyt korut luonnonhelmistä ja jalokivistä ovat juuri oikea tapa päästä alkuun.

Korujen tekeminen on myös hauskaa, ja voit viettää koko iltapäivän luovassa hyrrelyssä, kun alat koota luonnonhelmiä, savihelmiä ja -jalokiviä kauniiksi kokonaisuuksiksi.

Kun teet omia koruja, sinulla on ainutlaatuinen tyyli, jota kukaan muu ei pysty jäljittelemään. Kotitekoiset korusi ovat omiasi, ja yksilölliset korusi kuvastavat persoonaasi. Siksi on ihanaa heittäytyä korujen valmistukseen, kun haluaa luoda itselleen kauniin ja persoonallisen tyylin, joka erottuu joukosta.

Luonnonhelmillä ja -jalokivillä voit tehdä myös malleja, joita ei löydy myymälöistä. Jos olet aina unelmoinut uniikista väriyhdistelmästä tai kaulakorusta, jossa on luonnonhelmiä tai jalokiviä, itse tehdyt korut ovat avain unelmiesi täyttämiseen.

Luonnonhelmistä, savihelmistä ja jalokivistä valmistettujen korujen tekemisessä on hyvä idea, että voit tehdä lähes mitä haluat. Tällä sivulla on laaja valikoima luonnonhelmiä, jalokiviä ja paljon muuta, joten voit päästää luovuutesi valloilleen ja luoda upeita ja ainutlaatuisia koruja, jotka sopivat juuri sinulle.

Päästä luovuutesi valloilleen ja tee omia koristeita

Luonnonhelmet, savihelmet ja -jalokivet ovat ilmeisiä valintoja korujen valmistukseen. Mutta jos mietit hieman laatikkoa ja lisäät luovuuttasi, tämän sivun valikoimastamme löytyy paljon muutakin kuin korujen valmistamista.

Luonnonhelmet ja -jalokivet ovat kaikin tavoin kauniita. Siksi niitä on helppo käyttää myös luovissa projekteissa, joissa tarvitaan kauniita helmiä, kauniita kiviä tai muita koriste-elementtejä.

Jos haluat esimerkiksi lisätä väriä tämän vuoden koristeisiin, voit valita kauniita luonnonhelmiä ja -jalokiviä, jotka sopivat kaikenlaisiin kauniisiin koristeisiin. Voit valita luonnonhelmiä ja -jalokiviä joulun väreissä tai piristää niitä sateenkaarella ja lisätä vaikkapa simpukkakorujamme, jos haluat kauniin ainutlaatuisen koristeen.

Kaikkia muita kodinkoristeita voi myös koristella kauniilla luonnonhelmillä ja -jalokivillä, joista voit valita kukkahelmiä, eläinhelmiä ja paljon muuta tehdäksesi koristelustasi uniikin.

Luovaa leikkiä koko perheelle

Jos olet joskus yrittänyt leikkiä helmillä lapsena, tiedät, miten viihdyttävää puuha on lapsille. Joten jos sinulla on lapsia, heistä on hauskaa istua kotona ja tehdä luovia projekteja luonnonhelmistä, savihelmistä, jalokivistä ja paljosta muusta.

Luonnonhelmiä ja -jalokiviä sisältävät projektit ovat ihanteellisia lapsille, ja esimerkiksi korujen valmistaminen on takuuvarma hitti, joka tarjoaa tuntikausiksi luovaa puuhaa lapsille sopivien luonnonhelmien ja -jalokivien parissa.

Lapset pitävät omien korujen tekemisestä kanssasi. Luonnonhelmistä ja -jalokivistä löytyvien kauniiden värien ja kuvioiden ansiosta he voivat heittää kännykät ja tabletit luovuuden eduksi.

Jos tarvitset luovaa projektia, jonka voit aloittaa lasten kanssa, luonnonhelmistä ja jalokivistä valmistettujen korujen tekeminen on hyvä lähtökohta.

Laaja valikoima luonnonhelmiä

Creativ Company on valinnut laajan valikoiman luonnonhelmiä, savihelmiä, strasseja ja paljon muuta, joten voit aina valita omat korusi tai koristeesi.

Valikoimassamme on runsaasti erilaisia helmiä ja kiviä eri väreissä ja kuvioissa sekä muita suosittuja koruelementtejä, kuten simpukankuoria ja Katsuki-koruja.

Laajasta valikoimastamme löytyy aina uusia, ainutlaatuisia koruja ja koristeita, ja valikoimastamme löydät aina jotain jännittävää, jonka avulla voit päästää luovuutesi valloilleen.

Poimi ideoita seuraavaan projektiisi luonnonhelmien ja -jalokivien avulla

Creativ Company haluaa olla luova. Toivomme myös, että saat inspiraatiota, kun vierailet verkkosivustollamme. Siksi olemme tehneet ideakuvaston niille, jotka haluavat päästä luovuuteen, mutta tarvitsevat vain hyvän idean tai hieman inspiraatiota.

Aloittaminen voi olla vaikeaa, jos et ole koskaan tehnyt koruja, ja uusien ideoiden keksiminen voi olla vaikeaa, jos uskot kokeillut useimpia asioita.

Jos löydät itsesi jostakin näistä tilanteista, tutustu idealuetteloomme, johon on koottu paljon erilaisia projekteja, joihin voit heittäytyä luonnonhelmien, savihelmien, korukivien ja monien muiden asioiden parissa.

Idealuettelostamme löydät yksityiskohtaiset ohjeet erilaisten korujen valmistamiseen, jotta tiedät, mihin koruun päädyt, kun kaikki on valmista.

Siksi on helppoa tehdä kauniita koruja itse tutustumalla idealuetteloomme, josta löydät myös täydellisen ostoslistan, jossa on kaikki tarvittava.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi