Siemenhelmet

Rocaille-siemenhelmet ovat värillisiä lasihelmiä, joita voi käyttää rannekoruissa, kaulakoruissa ja muissa koruissa. Meillä on laaja valikoima erimuotoisia ja -värisiä Rocaille-siemenhelmiä. Shoppaile värejä yksitellen tai helmisekoituksina, joihin on valittu eri värejä.

Pidä koruistasi hyvää huolta

 • Säilytä koruja korurasiassa
 • Poista korut urheilun, kylvyn, nukkumisen ja siivouksen ajaksi
 • Vältä hiuskiinteiden, hajuvesien, voiteiden jne. suihkuttamista koruihin

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Tee omia koruja alusta alkaen rocaille-siemenhelmistä

Rocaille-siemenhelmet ovat ennen kaikkea ihanteellisia itse tehtyjen korujen tekemiseen. Kun teet omia koruja alusta alkaen, voit valita oman mallisi ja värimaailmasi. Voit siis räätälöidä sen omien toiveidesi mukaan tai lahjaksi läheisellesi.

Ennen kuin alat tehdä omia koruja, kannattaa piirtää yksi tai useampi luonnos mahdollisista koruista esimerkiksi vastaanottajan erityisten toiveiden ja mieltymysten pohjalta. Ota lisäksi huomioon seuraavat seikat ennen lasihelmien tilaamista:

 • Värivalinta - voit valita lasihelmiä sateenkaaren väreissä. Meiltä löydät sekä yksivärisiä helmiä että ns. värilajitelmia, joiden avulla voit yhdistellä värejä. Helmiä on saatavana sekä mattana että metallisena mallin mukaan. Lasihelmistämme voi tehdä myös erilaisia kuvioita, kuten kukkia, jotka voivat muodostaa osan rannekorua.
 • Reiän koko - on erittäin tärkeää huomioida yksittäisen tuotteen kuvauksessa ilmoitettu reiän koko. Reiän koon on vastattava korussa käytettävää narua tai nahkanauhaa. Jos kotonasi on jo naru, jota haluat käyttää, voit mitata sen halkaisijan ja tilata rocaille-siemenhelmet sen mukaan.

Creativ Company rakastaa kaikenlaisia tee se itse -projekteja, jotka mahdollistavat rauhan ja pohdinnan. Lasihelmien avulla saat kaiken tarvittavan omien korujen tekemiseen. Verkkokaupastamme löydät myös laajan valikoiman kauniita nahkarannekkeita ja nahkarannekkeita, joita voit käyttää nauhana. Lisäksi myymme myös muita helmiä ja heloja, joilla voit piristää lasihelmikorujasi.

Tavallisten narukorujen lisäksi voit tehdä myös punottuja koruja rocaille-siemenhelmistämme, jotka voidaan pujottaa kahden narun väliin. Tämä kudottu koru sopii lahjaksi.

Lasihelmiaskartelua vanhemmille lapsille ja aikuisille

Monilla lapsilla on sisäinen rauha ja ajattelukyky helmityössä. Rocaillen siemenhelmet, kuten tämän sivun helmet, sopivat kuitenkin pääasiassa isommille lapsille, sillä ne vaativat hienomotorisia taitoja ja keskittymiskykyä. Hieman vanhemmat lapset – ja aikuisetkin – voivat iloita siitä tekemällä lasihelmistä askarteluprojekteja. Näiden projektien ei välttämättä tarvitse sisältää korujen tekoa.

 • Helmikehykset - kauniit lasihelmet narussa voivat olla kiva kehys leikekirjassa, syntymäpäiväkortissa tai kutsussa olevan kuvan ympärillä. Helmikehyksen voi myös sitoa kutsun ympärille. Kauniit lasihelmet voi joko liimata paikalleen tai pujottaa nauhaan, jolloin saat luotua ainutlaatuisen koristeen.
 • Hahmot ja piirustukset - lomien aikana, kuten jouluna ja pääsiäisenä, kun leikataan ja liimataan paljon, lasihelmiä voi käyttää esimerkiksi koristeina. pahvista, lipukkeesta ja muusta vastaavasta valmistettu pääsiäismuna. Helmet on helppo liimata oikealla liimalla, jonka löydät myös verkkokaupastamme.
 • Korurasia - jos pidät papier-mâché-tyylistä, voit käyttää päivän oman korurasian Papier-mâché-korurasia on helppo valmistaa, maalata ja koristella kauniilla lasihelmillä. Korurasia on helppo valmistaa puusta tai muusta materiaalista, jos haluat ja sinulla on oikeat tarvikkeet käden ulottuvilla.
 • Koristeet - lasihelmissä on jotain erityistä, joten ne sopivat täydellisesti kaikenlaisiin koristeisiin. Niitä voi käyttää esimerkiksi pöytäkoristeina, kuten helminauhasta tehtyinä itse tehtyinä lautasliinapidikkeinä, rocaille-siemenhelmillä koristeltuina paikkakortteina tai vieraiden kutsuina. Lasihelmiä voi kuitenkin käyttää myös vaihtoehtoisesti koristeluun. Voit myös piristää luonnonmateriaaleja, kuten tötteröitä tai kuusia, värikkäillä helmillä, jotka tuovat uutta eloa klassisiin joulukoristeisiin.

Jos haluat ostaa lasihelmiä pienille lapsille, kannattaa ehkä tilata rocaille-siemenhelmiä, joiden reikäkoko on suurempi, sillä näin niitä on helpompi käyttää esim. koruja.

Käytä lasihelmiämme kotitekoisiin lahjoihin

Kun käytät lasihelmiä, voit tehdä paljon muutakin kuin vain koruja, jos haluat antaa jollekulle aivan oman lahjasi. Kauniista helmistämme voit tehdä esimerkiksi seuraavia:

 • Toilettilaukku - voit ommella oman toilettilaukkusi haluamasi kuvion ja värin mukaan. Voit koristella sen värikkäillä rocaille-siemenhelmillä, joita voi käyttää koristeena tai kuvioina kankaassa.
 • Kukkaro tai penaali - samaa ohjetta voi käyttää penaalin tai lasihelmistä valmistetun penaalin tekoon. Kauniin helmiriipuksen punominen rocaillensiemenhelmistä voi olla jopa hyvä idea.
 • Avainrenkaat - voit tehdä muutaman yksinkertaisen vaiheen avulla avaimenperän eri materiaaleista, kuten tekonahkapaperista, ja koristella sen sitten värikkäillä helmillä. Voit esimerkiksi kirjoittaa vastaanottajan nimen, onnennumeron tai muita lasihelmiaiheita, jos sinulla on rohkeutta ja aikaa heittäytyä isompaan askarteluprojektiin.

Inspiroidu kuvastoistamme

Creativ Company haluaa olla luova, minkä vuoksi haluamme jakaa kaikki hyvät ideamme kanssasi. Siksi julkaisemme säännöllisesti ideoita, joista saat inspiraatiota uusiin ja jännittäviin tee se itse -projekteihin – myös rocaille-siemenhelmien avulla. Monet kuvastoistamme ovat saaneet inspiraationsa vuodenajoista ja lomista, joten ympärivuotiseen käyttöön on tulossa jotain uutta, joten voit luoda monia jännittäviä projekteja suuren lasihelmivalikoimamme avulla.

Etsitkö tietyntyyppisiä lasihelmiä? Vai onko sinulla kysyttävää tietystä tuotteesta? Voit aina ottaa meihin yhteyttä, niin autamme sinua.

Muista, että toimitamme kauniita rocaille-siemenhelmiä ympäri maata 4-6 arkipäivän kuluessa.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi