Ketjut

Suuri valikoima ketjuja omien korujen valmistukseen. Selaa mallistoamme, joka sisältää helmiketjuja, metallisia koruketjuja, kullattuja ja hopeoituja ketjuja, kaulakoruja, ankkuriketjuja, yhdysketjuja ja käärmeketjuja. Valitse eri värejä, muotoja ja kuvioita.

Pidä koruistasi hyvää huolta

  • Säilytä koruja korurasiassa
  • Poista korut urheilun, kylvyn, nukkumisen ja siivouksen ajaksi
  • Vältä hiuskiinteiden, hajuvesien, voiteiden jne. suihkuttamista koruihin

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Mikä ketju on oma suosikkisi?

Meillä on laaja valikoima ketjuja, joista löytyy jokaiselle jotakin. Ketjuja on saatavana eri paksuisina ja -pituisina, joten voit muokata niitä mielesi mukaan ja kiinnittää ne lukkoon itse. Tietysti mukana on myös ketjuja, jotka ovat käyttövalmiita, kun ne on kiinnitetty lukkoon.

Valikoimassamme on erilaisia ketjuja, mutta pääosassa ovat helmiketjut, jotka ovat erittäin suosittuja sekä kaulakoruissa että rannekoruissa. Päivitämme ketjuvalikoimaamme säännöllisesti, joten pidä sivustoa silmällä.

Hopea vai kullattu?

Pidätkö kullasta vai hopeasta? Useimmilla meistä on lempisävy, joka vie korurasiassamme eniten tilaa. Valitsitpa kullatun tai hopeoidun version, takaamme huippulaadun. Jos et ole varma, mikä ketju sopii sinulle parhaiten, tarkista ihonsävysi ja katso, sopiiko hopea tai kulta sinulle parhaiten.

Ihossa on kolme eri sävyä: kylmä, lämmin ja neutraali. Jos ihosi on lämmin, siinä on usein persikkaisia tai kultaisia pigmenttejä. Jos taas ihosi on kylmä, siinä on punaisia tai sinisiä pigmenttejä. Neutraali pohjasävy on sekoitus viileää ja lämmintä.

Jos ihosi on viileän punertava, hopeakorut sopivat sinulle parhaiten. Kultakorut sopivat puolestaan parhaiten ihmisille, joilla on lämmin pohjasävy. Tämä on tietysti vain suositus, ja sinun on päätettävä, minkä värin pidät kaikkein houkuttelevimpana. Haluatko erilaisia ketjuja, jotka on kullattu tai hopeoitu?

Jos haluat lisää väriä, löydät tietysti myös väriketjuja kotitekoisten korujesi piristämiseksi.

Luova korupaja

Se on erittäin suosittua, sillä siitä voi tehdä yksilöllisiä koruja monin eri tavoin. Jos olet kokeillut korujen tekoa aikaisemmin, sinulla on varmasti jo paljon ideoita. Jos teet omia koruja ensimmäistä kertaa, tutustu laajaan ideoiden valikoimaamme, joka on täynnä mielenkiintoisia ja luovia ideoita. Takaamme, että jokaiseen makuun ja taitotasoon löytyy sopiva vaihtoehto.

Korujen valmistamisesta voi tulla nopeasti kodikas perinne – joko yksinään tai yhdessä muiden kanssa. Suosittelemme molempia. Kun luot koruja yksin, pysyt keskittyneenä ja löydät sisäisen rauhan, joka voi olla täydellinen hetki arjesta nauttimiseen. Korujen tekeminen yhdessä muiden kanssa voi toisaalta olla todella hauska projekti, jossa voit jakaa kokemuksiasi ja tietojasi.

Luova korutyöpaja voi olla erinomainen projekti esimerkiksi syntymäpäivät, vauvakutsut, polttarit tai vain normaali torstain iltapäivä. Jokaisessa korupajassa on tietysti laaja valikoima helmiä, koruja ja korutyökaluja. Kaikki tämä löytyy tietysti suuresta verkkokaupastamme.

Korurasiasi piristystä kotitekoisilla koruilla

Korut voivat olla kalliita myymälöissä. Valikoimastamme voit kuitenkin luoda ainutlaatuisia koruja, jotka piristävät korurasiaasi.

Voit tehdä rannekoruja, hiuspinnejä, nilkkaketjuja, korvakoruja, kaulakoruja ja paljon muuta koruketjujemme avulla. Askartelukorujen kuvastossamme on yli 150 upeaa ideaa. Voit kokeilla erilaisia ideoita.

Koruketjut voidaan säätää vastaanottajan koon mukaan. Jos rannekoru tai kaulakoru on liian suuri tai pieni ajan mittaan, voit leikata ylimääräisen korun pois.

Olet saattanut kokea tämän: etsitkö täydellistä korua juuri ostamaasi asukokonaisuuteen? Mutta et löydä palkoa tai riipusta, joka sopii täydellisesti asun sävyihin. Creativ Companylla on onneksi tarjolla paljon kauniita helmiä eri värisävyissä. Näin sinulla on mahdollisuus löytää ja luoda koru, joka sopii täydellisesti asukokonaisuuteesi.

Tietysti on myös hyvä idea tehdä koru rakkaallesi. Se on yksi henkilökohtaisimmista lahjoista. Koska voit valita vastaanottajan lempivärit ja valita itselleen parhaiten sopivan koruketjun.

Kehitä luovuuttasi Creativ Companyn avulla

Korujen valmistaminen vaatii hieman kärsivällisyyttä, sillä hieman sorminäppäryyttä tarvitaan. Sinun on keskityttävä siihen, mitä teet – ja näin voit luoda kaikkein kauneimman lopputuloksen.

Luovuus on jotain täysin ainutlaatuista. Se voi antaa hienon tauon kiireisestä työelämästä ja antaa samalla hieman pohdintaa jokapäiväiseen elämääsi. Kun heittäydyt luovaan projektiin, voit päästää ajatukset nopeasti irti ja olla läsnä hetkessä.

Koruja voi tehdä tuhansilla eri tavoilla. Tärkeintä on vain antaa mielikuvituksen laukata ja nähdä, mihin se päätyy. Mikään ei ole väärin tai oikein, kun heittäydyt luoviin projekteihin. Koska oikeaa tai väärää menetelmää ei ole, voit tehdä sen juuri niin kuin haluat.

Korujen valmistamisen lisäksi voit luonnollisesti osallistua myös muihin luoviin projekteihin, joissa käytetään ketjuja. Ketjuja voi käyttää myös kauniiden joulukoristeiden tekemiseen tai koristeina, joissa tarvitaan ketjua. Ketjumme ovat rakenteeltaan suhteellisen neutraaleja, eivätkä siksi vie liikaa huomiota pieneltä kotitekoiselta taideteokseltasi.

Jos sinulla on kysyttävää ketjuistamme tai tiedusteluistamme, ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme, joka on valmis vastaamaan suuriin tai pieniin kysymyksiin. 

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi