Helmiputket

Koruneuloja voidaan käyttää itse tehtyjen korvakorujen ja riipusten valmistukseen. Valikoimassamme on koruneuloja ja silmukkaneuloja korujen valmistukseen. Valitse useista erityyppisistä koruneuloista.

Pidä koruistasi hyvää huolta

  • Säilytä koruja korurasiassa
  • Poista korut urheilun, kylvyn, nukkumisen ja siivouksen ajaksi
  • Vältä hiuskiinteiden, hajuvesien, voiteiden jne. suihkuttamista koruihin

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Tee omia koruja hiuspinneillä ja muilla löydöksillä

Omien korujen tekeminen on hauskaa ja mukavaa puuhaa. Omien ammattimaisten korupajojen tekemiseen kotona on saatavana paljon erilaisia välineitä. Korujen tekeminen on helppoa pujottamalla helmiä joustavaan lankaan, mutta monet muut tarvikkeet tekevät koruista hauskempia.

Korujen tekoon tarvitaan monenlaisia helmiä, riipuksia ja paljon erilaisia työkaluja. Tarvittavat tarvikkeet riippuvat myös koruista, jotka haluat tehdä. Voit tehdä korvakoruja, rannekoruja ja kaulakoruja. Niitä voi valmistaa monin eri tavoin. Voit suunnitella juuri sellaiset korut kuin haluat tai joista olet haaveillut.

Korujen valmistuksessa on tärkeää kiinnittää huomiota myös päihin ja löydöksiin. Ne ovat käteviä, kun haluat tehdä itse tehtyjä heloja ja korvakoruja. Löydöksiä on useita eri tyyppejä, mukaan lukien päätytapit, kuulatapit ja silmukkatapit. Niitä on saatavana eri värisinä sekä kullan- ja hopeanvärisinä, ja niitä on saatavana eri kokoisina. Kun työstät hakasia tai muita löydöksiä, muotoile nuppineula pihdeillä, kun olet lisännyt helmiä. Kotitekoista helaa voi käyttää korvakoruissa, kaulakoruissa ja rannekoruissa.

Päätapit, kuulatapit ja silmukkatapit

Kuten edellä mainittiin, löydöksiä on eri tyyppejä.  Niitä kaikkia käytetään periaatteessa samalla tavalla, mutta ne näyttävät erilaisilta. Päätapeissa on pyöreä, litteä pää pienenä levynä, joka estää helmeä putoamasta tapista. Litteää päätä on vaikea nähdä, kun helmet ovat kiinnittyneet tappiin. Se on oikea valinta, kun haluat tehdä erittäin yksinkertaisia koruja.

Pallotappilöydösten kärjessä on pallo, joka muistuttaa pientä helmeä. Kuten ehkä arvasit nimestä, nuppineulan päässä on pieni silmä, joka pitää helmen paikallaan. Kaikkia näitä löydöksiä voidaan käyttää korujen valmistamiseen. Valitse projektiisi parhaiten sopiva.

Eri löydöksiä on eripituisia ja -kokoisia. Pieniä pakkauksia riittää niille, jotka haluavat tehdä vain muutaman korun ja isompia korupakkauksia niille, jotka suunnittelevat korujen tekoa. Kun aloitat omien korujen tekemisen, sitä voi olla vaikea pysäyttää.

Tee itse tehtyjä lahjoja synttäreille ja jouluksi

Itse tehdyt korut ovat ainutlaatuisia ja erityisiä. Niitä ei voi ostaa mistään kaupasta. Kaikki perheenjäsenet voivat tehdä itse tehtyjä koruja. Sekä lapset että aikuiset voivat leikkiä helmiaskartelulla ja askarrella kauniita koruja. Korujen valmistukseen käytettävät välineet voidaan aina mukauttaa sen ikäryhmän tarpeisiin sopiviksi. Voit tehdä yksinkertaisia ketjuja esimerkiksi helmien ja kuminauhan avulla. Tämä on harrastus, jota kaikki perheenjäsenet voivat kokeilla. Käytä paljon erikokoisia ja -värisiä kauniita helmiä, niin saat varmasti hienoja koruja.

Jos pidät enemmän ammattimaisemmasta korujen valmistuksesta, voit hankkia hiuspinnejä, pallopinnejä ja pihtejä, joilla voit tehdä omia korujasi.

Kotitekoiset korut ovat täydellinen lahjaidea, halusitpa sitten käyttää niitä hakaneulalla tai kuminauhalla. Kun saat itse tehdyn korun, sinulla on ainutlaatuinen tuote, jollaista muilla ei ole. Se on mainio syntymäpäivä- tai joululahja. Voit myös tehdä omia lahjarasioita, joihin korut voi pakata. 

Tee omia heloja

Heloista voi tehdä monenlaisia koruja. Voit tehdä korvakoruja, rannekoruja ja kaulakoruja. Voit tehdä yksinkertaisia koruja yhdellä helalla tai lisätä samaan koruun monenlaisia heloja. Voit myös tehdä korusarjan, joka koostuu korvakoruista, kaulakorusta ja rannekorusta. Siinä tapauksessa sinulla on oma ainutlaatuinen korusettisi.

Voit ostaa koruja varten heloja, mutta voit myös tehdä omia heloja. Tee omia heloja käyttämällä pääneulaa, silmäneulaa tai palloneulaa. Tarvitset myös helmiä. Lisäksi tarvitset työkaluja löydöksen tai pääpiikin taivuttamiseen, jotta siitä tulee riipus. Voit käyttää tähän pihtejä. Pihdit on suunniteltu erityisesti korujen valmistukseen.

Tee itse tehty koru asettamalla helmi hiusneulaan. Jos haluat lisätä helmiä, lisää ne naulaan. Kaikki riippuu haluamastasi tyylistä. Kun olet asettanut löydökseen haluamasi määrän helmiä, taivuta nuppineulaa ja tee siitä silmukka, jotta voit kiinnittää sen esimerkiksi ketjuun. Leikkaa lopuksi loppu löydöksen varsi pois lankaleikkurilla. Jos kaipaat lisäideoita korujen tekoon, tutustu laajaan idealuetteloomme, josta löydät lisää ideoita seuraavaan askarteluprojektiisi.

Runsaasti korujenvalmistustarvikkeita

Oman korun valmistamisessa on jotain aivan erityistä ja kiehtovaa. Kauniiden ja ainutlaatuisten huonekalujen valmistukseen kotona ei ole rajoja. Saat käyttöösi laajan valikoiman työkaluja, joiden avulla voit valmistaa koruja, jotka näyttävät erittäin ammattimaisilta.

Kun teet omia koruja, voit luoda juuri sellaisen lookin kuin haluat. Voit tehdä kaulakorun esimerkiksi nahkanauhasta tai ketjusta. Kun lisäät koruun itse tehdyn helan, saat korun, joka on ainutlaatuinen. Saat myös välineitä korvakorujen, rintakorujen ja rannekorujen tekoon. Käytä mielikuvitustasi, niin yllätyt, kuinka monta ideaa voit keksiä. Helmien tekeminen koruissa on tietysti tärkeä osa korujen valmistusta. Niitä on saatavana useina muoto-, koko- ja värivaihtoehtoina. Meiltä löydät varmasti makuusi sopivan vaihtoehdon.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi