Hiuspinnit, -soljet ja -pannat

Koristele hiuslenkit ja -soljet itse. Meiltä löydät valikoiman neutraaleja hiussolkia, joita voit käyttää omien hiuskoristeidesi tekoon. Saatavilla on erilaisia hiustarvikkeita, kuten hiusnauhoja, hiusklipsejä, hiussolkia ja hiuslenkkejä.

Pidä koruistasi hyvää huolta

  • Säilytä koruja korurasiassa
  • Poista korut urheilun, kylvyn, nukkumisen ja siivouksen ajaksi
  • Vältä hiuskiinteiden, hajuvesien, voiteiden jne. suihkuttamista koruihin

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Valmistaudu päivään tai juhliin hiussoljilla ja -lenkeillä.

Sopiva hiuskoriste kaikkiin tilanteisiin ja eri-ikäisille hiuksille on täydellinen valinta, jos hiukset ovat usein pistävät esiin tai haluat niiden näyttävän huolitelluilta.

Creativ Company tarjoaa kattavan valikoiman hiuskoristeita, kuten hiuspinnejä, hiuslenkkejä, hiuslenkkejä, hiusklipsejä ja pinnejä. Kaikki tuotteet on tarkoitettu hiuskoristeiksi tai käytännölliseksi tavaksi hallita hiuksia.

Verkkokaupassa on käytetty monenlaisia hiuskoristeita, ja niissä on käytetty sekä muovisia että metallisia esineitä. Jokainen tuote näyttää yksinkertaiselta, joten se on huomaamaton sellaisenaan käytettynä. Neutraalin muotoilunsa ansiosta ne sopivat erinomaisesti myös sisustukseen. Näin voit tehdä hiuskoristeistasi juuri sellaisen näköisiä kuin haluat.

Jos etsit tietynlaista hiuskoristetta, mutta et ole vielä löytänyt sitä, ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja siitä, mitä voimme tarjota sinulle.

Hiussolki lapsille ja aikuisille

Emme pidä tietyn ikäisistä asiakkaista enemmän kuin muista. Olet tervetullut asiakkaaksemme iästäsi riippumatta. Hiussoljet ja muut koristeet sopivat kaikenikäisille, ja haluamme olla juuri se paikka, josta löydät juuri sellaisen hiussoljen tai -klipsin kuin haluat.

Jos olet aikuinen ja haluat koristella omat hiussoljet, voit tehdä sen helposti ostamalla yhden tai useamman hiussoljen ja ostamalla sen jälkeen koriste-esineet, joita haluat käyttää erikseen. Lapset voivat myös helposti ostaa tuotteita valikoimastamme, ja he ovat myös tervetulleita räätälöimään omia hiuskoristeitaan. Aikuisen saattaa kuitenkin olla tarpeen saada apua tuotteen ostamiseen.

Olemme valmiita neuvomaan sinua, ja voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai kirjallisesti. Tai voit vierailla .

Söpöt ja neutraalit hiuspannat

Hiuslenkit ovat tytöille tyypillisiä, sillä niillä on yleensä pitkät hiukset. Kukaan ei kuitenkaan sano, että poika ei voi käyttää neutraalia hiuslenkkiä, jos hänen hiuksensa ovat keskipitkät. Hiuspanta voi olla sekä kaunis että estää lastasi joutumasta silmiin.

Hiuslenkkejä voi käyttää myös osana pukua, jos puku on perhonen tai muu eläin, jolla on tuntosarvet. Myymälöissämme hiuslenkeille voi käyttää myös poronsarvia tai värikkäitä kukkasuikaleita, jotka voi kiinnittää itse tehtyihin tai valmiisiin koristeisiin.

Hiuslenkeissä on joko suloisia tai neutraaleja kuvioita, joten niitä voi käyttää monenlaisiin tarkoituksiin. Voit ostaa helposti tyttömäisen hiuspannan ja värittää tai koristella sen, jotta et enää näe alkuperäistä väriä. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, ja voit ehkä keksiä lisää ideoita siitä, mitä voit tehdä verkkokaupan hiuskoristeilla.

Hiuskoristeet neutraaleissa väreissä

Voit käyttää kaikkia verkkokaupan hiuskoristeita sellaisenaan tai muuttaa niitä koristelemalla. Keskitymme luoviin asioihin, ja siksi meille on tärkeää, että meillä on hyvä valikoima neutraaleja hiuskoristeita, jotka voit räätälöidä juuri sellaisiksi kuin haluat.

Saatavilla on neutraaleja hiuskoristeita, kuten yksinkertaisia valkoisia hiuslenkkejä, yksinkertaisia metalli-hopeanharmaita hiuspinnejä ja mustia hiuslenkkejä. Voit kuitenkin olla niin onnekas, että löydät myös kirkkaanvärisiä hiuslenkkejä, kuten punaista, vaaleanpunaista, sinistä, vihreää ja violettia, aivan kuten löydät myös yksinkertaisia ja tyylikkäitä hiusklipsejä, joissa on edistyksellinen muotoilu.

Riippumatta siitä, haluatko yksinkertaisen, neutraalin vai värikkään, valintasi on sinun. Jos sinulla on vähän kaikkea, voit yhdistellä niitä. Saatat saada hiuskoristeita, joita koristelet itse, ja joitain, joita käytät sellaisenaan. Tyylikkäät ja yksinkertaiset hiuskoristeet sopivat täydellisesti rentoutumiseen kotona, kun taas värikkäät, edistyneet ja yksityiskohtaiset hiuskoristeet sopivat erinomaisesti juhliin.

Idealuettelomme on täynnä hyviä ideoita

Olemme jo maininneet yllä olevassa osiossa muutamia ideoita, mutta jos et ole lukenut näitä osioita tai jos haluat vain lisää ideoita, voit istua alas hakemaan lisää inspiraatiota täältä. Idealuettelomme on täynnä upeita ideoita, ja voit vapaasti valita, haluatko noudattaa ohjeita vaihe vaiheelta vai haluatko tutustua omiin vaihtoehtoihisi.

Idealuettelomme on arvokas resurssi, joka tuo valoa luovuuteen. Intohimomme luoviin harrastuksiin ja tee-se-itse-harrastuksiin on täydessä vauhdissa, emmekä malta odottaa tämän tiedon jakamista kanssasi.

Idealuettelollamme on useita lähestymistapoja. Voit joko:

  • Hae tiettyä tuotetta hakukentästä ja valitse sitten ideat.
  • Napsauta idealuetteloa ja selaa alakategorioita manuaalisesti.
  • Inspiroidu tuotesivun tuotekohtaisista ideoista.

Ideoistamme löydät vinkkejä hiussolkien , hiuslenkkien, hiuslenkkien, hiussolkien ja pinnienkäyttöön .

Auta lastasi tekemään omia hiuspinnejä ja -nauhoja

Koska lapset eivät aina ole turvassa käsitellessään tavaroita ja eivät ehkä myöskään erityisen varovaisia, voi olla hyvä auttaa lastasi, kun hän tekee omia hiuspinnejä ja hiuslenkkejä.

Monissa ideoissamme tarvitaan liimaa tai muita liimoja, ja koska sotkut voivat helposti syntyä, voit auttaa lastasi liimaamaan koristeet tai ainakin varmistaa, että olet lähellä, jotta olet valmiina astumaan sisään, jos lapsi tarvitsee apua. Pienillä avuilla lapset voivat tehdä samoja asioita kuin aikuisetkin.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi