Korvakorukoukut ja -renkaat

Haluatko tehdä omia korvakoruja? Täältä löydät kaiken tarvittavan omien korvakorujen tekemiseen riippuvista korvakoruista korvarenkaisiin. Valitse korvaketjuja, -renkaita, korvakorukoukkuja, korvanappeja ja korvapainoja ? niin kiinnitettäviä kuin riippuviakin malleja. Koristele korvakorut muilla luovilla korumateriaaleillamme.

Pidä koruistasi hyvää huolta

  • Säilytä koruja korurasiassa
  • Poista korut urheilun, kylvyn, nukkumisen ja siivouksen ajaksi
  • Vältä hiuskiinteiden, hajuvesien, voiteiden jne. suihkuttamista koruihin

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Tee ainutlaatuisia korvakoruja ja korvarenkaita

Onko sisälläsi korusuunnittelija? Meillä on sinulle sopiva harrastusprojekti. Koska sinulla on mahdollisuus luoda omat yksilölliset korvakorusi ja korvarenkaasi. Valikoimassamme on kaikkea nappikorvakoruista korvakoruihin, korvakoruihin, korvakoruihin ja korvarenkaisiin, jotka voit koristella mielesi mukaan. Jokaiseen tyyliin löytyy sopiva vaihtoehto.

Jos kotitekoiset korvakorut kuulostavat täydelliseltä projektilta, tutustu valikoimaamme. Koska kättesi voi olla hieman sorminäppärä, kärsivällinen ja luova, löydät pian ainutlaatuisen korun, jota voit käyttää itse tai jonka voi antaa lahjaksi. 

Korvakorujemme ja materiaaliemme avulla voit osallistua helposti korujen valmistukseen. Korvakorujen valmistustavasta riippumatta sinulla on varmasti mukavaa ja luovaa aikaa. 

Creativ Companylta löydät luovia korvakorumateriaaleja 

Kotitekoisten korvakorujen tekeminen on hauskaa, sillä voit saavuttaa tavoitteesi monella eri tavalla. Valikoimassamme on kaikkea helmistä, kivistä ja riipuksista, joita voit yhdistellä sydämesi kyllyydestä. Siksi korvakoruja ei löydy mistään muualta. Laajan valikoiman ansiosta korujen tekeminen on myös entistä hauskempaa. Se on täysin mahdollista riippumatta siitä, haluatko tehdä korvakoruja, jotka istuvat suoraan korvalehteä vasten, roikkuvat ja näkyvät vieläkin paremmin, ovat hyvin värikkäitä vai ehkä yksinkertaisempia. 

Jos kaipaat inspiraatiota luovaan matkaasi, olemme laatineet sinulle erilaisia oppaita. Niiden avulla näet esimerkkejä eri mallisista korvakoruista ja eri materiaaleista, joita tarvitset korvakoruissa. Napsauta kohtaa Inspiraatio ja tutustu ehdotuksiimme siitä, miten voit saavuttaa tavoitteesi. Toimitamme myös yksityiskohtaiset vaiheittaiset ohjeet erilaisten itse tehtyjen korvakorujen valmistamiseen. Näin sinulla on aina auttava käsi, jos tarvitset sitä. 

Uppoudu luovuuteen itse tehtyjen korvakorujen avulla

Yksi koruprojektin eduista on se, että voit pitää taukoa arjesta ja uppoutua luovaan työhön. Todennäköisyys on, että aikaa kuluu korvakorujen ja korvarenkaiden valmistamiseen. Koska se alkaa sujua melko nopeasti. Riippumatta siitä, käytätkö korvakoruissa pieniä helmiä vai suuria riipuksia. 

Kiireiset työpäivät vaativat usein paljon käytännön työtä. Olitpa sitten töissä, opiskelija tai jotain muuta. Siksi sinulla ei todennäköisesti ole paljoa aikaa joka viikko tai kuukausi uppoutua harrastuksiin. Siksi luovan tauon pitäminen voi tuntua raikkaalta tuulahdukselta. Voit heittäytyä kotitekoisten korvakorujen valmistukseen, vaikka et ehkä ole kokeillut tällaista projektia aikaisemmin. 

Kun teet korvakoruja, helmien ja muiden materiaalien järjestystä on helppo vaihtaa. Voit siis olla erityisen varma, että ne näyttävät juuri siltä kuin haluat. 

Korujen tekeminen on hauskaa puuhaa koko perheelle 

Onko aika antaa luovuudelle päivä? Silloin kannattaa kokeilla itse tehtyjä korvakoruja. Se on mukavaa ja hauskaa puuhaa, jossa voi viettää aikaa yhdessä. Sekä aikuiset että lapset voivat auttaa ja inspiroida toisiaan korujen valmistuksessa. Joten laita hyvää musiikkia soimaan, tee kuuma kupillinen kaakaota ja nauti päivän kotoisuudesta ja luovuudesta. 

Korut, joita olet auttanut tekemään, ovat myös täydellinen lahja perheenjäsenille, joilla on lävistetyt korvat, olipa kyseessä sitten syntymäpäivä, joulu tai suloinen arkiyllätys. Voit myös tehdä yhdessä koruja, joita vastaanottaja varmasti arvostaa, sillä lahja on kotitekoinen. Koska tekemäsi korvakorut muistuttavat sinua todennäköisesti aina, kun käytät niitä. Jos perheen nuorin jäsen tekee korvakoruja lahjaksi, hän tuntee varmasti ylpeyttä aina, kun sinä tai joku toinen vastaanottaja käyttää luomuksiaan.

Koska kotitekoiset korvakorut ja niiden materiaalit eivät vie paljon tilaa, voit pakata ne ja ottaa ne mukaan lomalle, kesämökille, isovanhemmille jne. Se on myös yksi harrasteprojektin suurimmista eduista, kuten itse tehdyistä korvakoruista. Voit aloittaa korujen valmistamisen nopeasti milloin tahansa. 

Osta tällä sivulla itse tehtyjä korvakoruja  

Creativ Company on yrittänyt varastoida erilaisia materiaaleja, jotta löydät tarvitsemasi materiaalit tuleviin korvakoruihisi. Koska on hienoa, että voi ostaa kaikki tavarat yhdestä paikasta. Älä tingi materiaalien sekoittamisesta, sillä omien korujen valmistamisessa ei ole mitään sääntöjä. Voit itse päättää, miltä haluat niiden näyttävän. 

Verkkosivuiltamme voit ostaa itse tekemiäsi koruja. Olemme aina käytettävissä sähköpostitse tai puhelimitse, jos tarvitset apua ostosten tekemisessä, hyviä vinkkejä ja vinkkejä tai mitä tahansa muuta. 

Jos vierailet Holstebrossa, voit aina vierailla fyysisessä harrastemyymälässämme, jossa tapaat myös ystävällisen henkilökuntamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat näyttää, mitä kaikkea korvakorujen ja korvarenkaiden valmistamiseen voi käyttää. Voimme myös neuvoa kuinka paljon tarvitset korun valmistamisesta riippuen. 

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi