Lahjapaketointi

Meillä on laaja valikoima lahjapapereita kaikkiin tilanteisiin. Täältä löydät lahjapaperia eri väreissä ja kuoseissa jouluun, pääsiäiseen, syntymäpäiviksi, häihin, konfirmaatiopäivään ja moneen muuhun. Lahjapaperia on saatavana erikokoisina rullina, mukaan lukien suuret pakkaukset, joissa on jopa 150 metriä lahjapaperia rullaa kohti.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kaikki lahjat ansaitsevat hyvän kääreen

Jos olet jo pyrkinyt löytämään täydellisen lahjan, tarvitset tietysti myös kivan lahjapaperin. Tämä saa lahjan vaikuttamaan kutsuvalta, ja vastaanottaja haluaa välttää käärepaperin repeämisen.

Kauniisti paketoidun lahjan saajan ilo on erehtymätöntä. Tämä osoittaa, että sinä ojentajana olet käyttänyt aikaa ja miettinyt paketointia. Voit tehdä lahjasta yksilöllisemmän ja yksilöllisemmän paketoimalla sen. Kauniisti paketoitu lahja on lähes ylimääräinen lahja itse lahjan lisäksi, ja se voi lisätä paketin arvoa.

Lahjapaperia kaikkiin tilanteisiin

Lahjaa paketoitaessa on tärkeää pitää mielessä kaksi asiaa: kenelle lahja on tarkoitettu ja mikä tilaisuus on kyseessä. Etsitpä lahjapaperia jouluaatoksi, häihin tai lapsen syntymäpäivälahjaksi, löydät sen täältä Creativ Companylta. Valikoimaamme kuuluu lahjapapereita, joissa on hymiöitä, joulukuusia, pandoja, ilmapalloja ja paljon muuta. Laajennamme valikoimaamme säännöllisesti uusilla ja jännittävillä kuva-aiheilla, joten pidä verkkokauppaa silmällä.

  • Hääpaperi. Creativ Company tarjoaa monia mahdollisuuksia löytää täydellinen lahjapaperi hääjuhliin. Punainen on klassinen rakkauden vertauskuva, jonka voi koristella kauniilla silkkinauhoilla. Voit myös koristella häälahjat tyllillä ja organzalla, jotka vetävät välittömästi mielleyhtymiä morsiamen huntuun.

  • Lahjapaperia pienokaiselle. Valikoimaan kuuluu paljon suloisia ja suloisia kuva-aiheita perheen pienimmille. Voit käyttää käärepaperissa erilaisia tarroja lapsen ilahduttamiseksi. Etsi lapsen kiinnostuksen kohteita vastaavia lahjapapereita ja tarroja, esim. astronautti- tai merirosvoteema.

  • Kun lahjoja laitetaan kuusen alle jouluna, on tietenkin tärkeää, että ne myös näyttävät hyviltä. Sekä lapset että aikuiset voivat nauttia kauniisti paketoiduista lahjoista. Valitse erilaisia paketointipapereita – näin kuusen alla ei voi tietää, mitkä lahjat ovat teiltä. Samalla se luo vaihtelevamman ja kauniimman ilmeen puun alle.

Joulupaperia voi käyttää myös joulukoristeena leikkaus- ja liittämispäivinä. Värikäs joulupaperi sopii erinomaisesti koristeköynnösten, hiiriportaiden, joulutähtien ja joulusydämien tekemiseen. Voit käyttää myös kaikkea jäljelle jäänyttä joululahjapaperia, jota et käytä lahjojen paketointiin.

Whimsical and unusual giftwrap

Lahjapaketointi voi olla taidetta, ja se voi olla todella hauska projekti. Lahjoja voi koristella ja paketoida lukemattomin eri tavoin. Tutustu laajaan ideoiden valikoimaamme, josta löydät vinkkejä kalenterilahjojen paketointiin, vauvakutsulahjoihin ja moneen muuhun.

Tällä hetkellä se on trendikästä ja näyttää lähes aina hyvältä, kun yhdistät kaksi erilaista lahjapaperia, joista toinen toimii pienenä "pöytäliinana". Kiedo lahja ensin esim. punaiseen paperiin ja leikkaa sitten toinen ympärysmittaan sopiva käärepaperin pala, joka on hieman lahjaa kapeampi. Näin syntyy uskomattoman kaunis ja ainutlaatuinen ilme.

Muista lahjapaperin tarvikkeet 

Käärepaperi voi tietysti olla erillinen, mutta jos haluat piristää sitä entisestään, se voidaan tehdä monin eri tavoin. Asusteet tekevät lahjasta entistä yksilöllisemmän ja koristeellisemman.

  • Koristele lahja klassisella tavalla nauhalla. Mallistostamme löydät kimaltavia, kiiltäviä ja mattapintaisia nauhoja eri materiaaleissa. Pidä kääre puhtaana yhdellä nauhalla tai yhdistele erilaisia tyylejä, jotta kääreestä tulee yksilöllisempi.

  • Koristele lahja lapulla. Kirjoita söpö, henkilökohtainen tervehdys tai hieno tarjous, joka sopii tilaisuuteen.

  • Valikoimassamme on myös neutraalinvärisiä lahjapapereita, jotka on helppo pukea koristeiksi. Voit maalata myös pieniä hahmoja, lippuja jne. suoraan käärepaperiin ja luoda näin oman henkilökohtaisen lahjapaperisi.

Mahdollisuuksia on loputtomasti – vain mielikuvitus on rajana. Muista, että lahjapaketoinnissa ei ole sääntöjä – tee se haluamallasi tavalla ja noudata mielikuvitustasi.

Kaikki lisävarusteet ovat tietysti saatavilla Creativ Companylta. Napsauttamalla tätä näet kaikki lahjapaperituotteemme, joista löydät nauhoja, pakettikortteja ja söpöjä tarroja.

Lahjapaperia luoviin projekteihin

Lahjapaperi on tietenkin tarkoitettu lahjojen paketointiin. Lahjapaperin toiminta on kuitenkin paljon muutakin. Alla on muutamia inspiroivia ideoita siitä, miten käärepaperia voi käyttää eri tavoin, ja miten siitä voi tulla osa luovia projekteja. Näin voit myös kierrättää käärepaperia ja antaa sille uuden elämän.

  • Räätälöidyt säilytyslaatikot. Onko teillä vanhoja astioita ja laatikoita, jotka keräävät pölyä? Peitä ne värikkäällä lahjapaperilla, niin saat niihin uuden ilmeen. Kontteja ja laatikoita voidaan käyttää kotitoimiston tai lastenhuoneen koristeluun, ja niitä voidaan käyttää kirjoitus- ja harrastetarvikkeiden säilyttämiseen.

  • Upeat ja värikkäät postikortit. Sinulla on usein pieniä lahjapapereita, joita et käytä. Nämä paperijäämät voi liimata pahviin, ja niitä voi käyttää sekä postikortteina että syntymäpäiväkortteina. Voit jopa kehystää taideteoksen ja ripustaa sen seinälle.

  • Käytä paperia origamiin. Lahjapaperia voi käyttää helposti japanilaisessa origamissa. Voit luoda monia jännittäviä muotoja ja päästää luovuutesi valloilleen. Valikoimassamme on myös klassista origamipaperia, joka on suunniteltu tarkoitukseen ja on laadultaan paksumpaa.

Lahjapaperi on suhteellisen edullinen materiaali ja sopii siksi erinomaisesti luoviin projekteihin, sillä erehdyksillä ei ole väliä. Se on paperia, jota on helppo käsitellä – ja sopii siksi sekä lapsille että aikuisille.

Haluatko lisää ideoita? Tutustu sen jälkeen laajaan ja mielenkiintoiseen ideoiden luetteloon, josta löydät monia inspiroivia ehdotuksia.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi