Lahjapussit

Pakkaa lahjasi kauniisiin lahjakasseihin. Täältä löydät paperiset lahjakassit kaikkiin tilanteisiin. Valitse monista kauniista malleista ja kuoseista. Valikoimaamme kuuluu myös yksivärisiä paperikasseja ja neutraaleja ruskeita lahjakasseja.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Lahjakasseja kaikkiin tilanteisiin

Valikoimassamme on suuri valikoima kauniita lahjakasseja, joita voi käyttää lukemattomiin tilaisuuksiin. Lahjakasseja on saatavilla erikokoisina ja eri materiaaleista valmistettuina, sekä kahvoilla varustettuina että ilman kahvoja.

Lahjakasseilla voidaan välttää lahjapaketoinnin vaikea tehtävä. Useimmat meistä ovat todennäköisesti yrittäneet paketoida lahjoja, jotka aiheuttivat suurta turhautumista – muun muassa liian vähäisen paperin määrän, paperin repeämien tai jonkin muun asian takia. Onneksi voit välttää nämä ongelmat kauniilla lahjakasseillamme. Pidä siksi varastossa aina yksi tai kaksi lahjapussia, jotta voit paketoida lahjan mukavasti, helposti ja nopeasti.

Tänään keskitytään enemmän kierrätykseen – ja siksi lahjapussit ovat täydellisiä. Lahjakasseja voi käyttää yhä uudelleen ja uudelleen moniin eri tarkoituksiin. Uskallamme väittää, että sinulla saattaa jo olla lahjakasseja, joita olet saanut vuosien varrella. Kun laukkuja ei käytetä lahjoihin, niitä voi käyttää myös pienten tavaroiden kätevään säilyttämiseen kotona.

Isäntä- ja emännän lahjapussit

Kun saat kutsun illalliselle tai muuhun vastaavaan, on hyvä ottaa lahja mukaan isäntälle. Isäntä on yleensä kiireinen keittiössä tai toivottaa vieraat tervetulleiksi. Siksi lahjan antaminen lahjakassissa on hyvä idea, jotta sen sisältö näkyisi suhteellisen hyvin ja vastaanottaja saisi nopeasti kuvan lahjan sisällöstä. Siksi lahjapussit ovat täydellinen vaihtoehto klassiselle lahjapaperille.

Valikoimassamme on lahjakasseja, joissa voi säilyttää hyvää punaviiniä tai herkullista konjakkia. Meillä on tietysti myös klassisia ja neliönmuotoisia lahjakasseja, joissa voi säilyttää kaikenlaista herkullista sisältöä, kuten lasillinen kotitekoista marmeladia tai herkullista suklaata.

Lahjapussit jouluksi

Valikoimaan kuuluu myös laaja valikoima joululahjakasseja. Joulu on lahjojen juhla, joten tarvitset joulukuussa yhden tai kaksi lahjapussia. Valikoimastamme löydät useita ihania lahjakasseja, jotka sopivat mukaviin ja runsaisiin lomapäiviin. Joululahjakasseja voi käyttää joululahjaksi, adventtilahjoiksi, kalenterilahjoiksi tai silloin, kun rakkaasi kaipaavat hieman ylimääräistä hemmottelua joulusesongin aikana.

Lahjakasseja voi käyttää myös useiden pienten lahjojen keräämiseen tai joululahjojen vaihtamiseen koko perheelle yhdessä suuressa lahjakassissa.

Koristele lahjapussit

Valikoimaamme kuuluu värikkäitä paperikasseja sekä yksinkertaisia paperikasseja neutraaleissa ruskeissa ja valkoisissa väreissä. Näin voit koristella paperikassit vapaasti ja yksilöidä ne vastaanottajalle. Alla on muutamia ehdotuksia lahjapussien koristeluun.

  • Luo oma taideteos. Lisää väriä vapaasti yksinkertaisiin ja neutraaleihin paperipusseihin o tai akryylimaalilla. Näin voit luoda tyhjään paperipussiin ikioman taideteoksen. Kyse voi olla esimerkiksi maisemakuvasta, vastaanottajan muotokuvasta tai vastaanottajan nimestä, joka on kirjoitettu sievällä fontilla. Valikoimastamme löydät laajan valikoiman maaleja ja värejä, joita voit käyttää tähän tarkoitukseen.

  • Tee helmikuvioita. Helmillä voit koristella paperikasseja ja tehdä kuvioita – esimerkiksi sydän ystävänpäiväksi tai joulukuusi jouluaatoksi. Löydä värikkäitä helmiä Creativ Companylta.

Lisäksi voit viimeistellä lahjakassisi kauniilla nauhalla, joka on kiinnitetty paperipussin kahvaan.

Täytä paperipussit makeispusseilla

Valikoimamme pienissä paperisissa pusseissa on kätevä säilyttää monia herkkuja. Laukut voivat olla hyödyllisiä esimerkiksi lasten synttärijuhliin. Lahjoittamalla karkkeja pusseihin lapset saavat oman pienen, yksilöllisen kassin, joka ilahduttaa heitä. Ilon lisäksi pienet pussit ovat myös hygieenisempiä kuin suuret karkkikulhot, jotka asetetaan pöydälle jaettavaksi.

Pusseja voi käyttää myös kotitekoisten herkkujen, kuten suolattujen manteleiden, makeisten ja muiden herkullisten makeisten, valmistamiseen. Pieni ja herkullinen karkkipussi on aina jännittävä – vastaanottajan iästä riippumatta.

Tällä hetkellä trendistä on tullut erittäin suosittu. Oma pieni karkkikauppa kotona. Tämä toimii erityisen hyvin, jos taloudessasi on pieniä lapsia. Se toimii ostamalla erilaisia makeisia, sipsiä ja muita herkkuja, joita lapset voivat vapaasti valita – esim. Viikonlopun aikaan jokainen makeispussi sisältää 2-3 palaa. Näin lapset saavat erilaisia makeisia ja voivat tuntea olevansa karkkikaupassa. Jokaisen karkkikaupan mukana saat myös söpöjä paperikasseja, joita löydät valikoimastamme. Takaamme, että useimmat lapset innostuvat tästä.

Paperikasseja muuhunkin kuin lahjapaketointiin

Paperikasseja voi kuitenkin käyttää muuhunkin kuin lahjapaketointiin. Kyllä voi! Olemme koonneet kattavan idealuettelomme paperikasseilla luotavista tuotteista. Esimerkiksi suuri ja hohtava tähti , joka somistaa ikkunaa pimeällä syksyllä ja talvella.  

Paperikasseilla voi luoda kotiin rustiikkisen ilmeen, ja niitä voi käyttää monin eri tavoin. aper-pusseja voi käyttää juhlakoristeina modernin, yksinkertaisen ja rustiikkisen ilmeen luomiseksi. Voit käyttää niitä esimerkiksi puutarhajuhliin pieninä kukkaruukkuina kasveille ja kukille.

On myös tullut hyvin modernia ja trendikästä tarjota pieni lahjakassi kaikille vieraille juhlien päätteeksi. Mallisto herkkuja, joita voi syödä seuraavana päivänä, kun vieraat ovat leijumassa tai rentoutumassa. Osta lahjakassejamme ja täytä ne ranskalaisilla, makeisilla, viileillä juomilla, päänsärkypillereillä ja kaikella, mitä tarvitset päivään. Tämä on täydellinen päätös suuriin juhliin, kuten häihin tai pyöreään syntymäpäivään. 

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi