Eläimet ja hyönteiset

Tutustu laajaan eläin- ja hyönteisaiheisten askarteluhahmojen valikoimaamme täällä. Näitä kauniita eläinhahmoja voi käyttää koristeluun tai lasten luoviin leikkeihin. Koristehahmoissa on käytetty eri materiaaleja, kuten polystyreeniä, paperimassaa, puuta, terrakottasavea ja lasitettua keramiikkaa.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Eläimet ja hyönteiset

Haluatko maalata oman lehmän? Vai haluatko tehdä omia koristeita jouluun ja juhliin? Tutustu sen jälkeen laajaan koristehahmovalikoimaamme. Saatavilla on kaikkea eläimistä ja hyönteisistä pääsiäispupuihin.

Koristeelliset hahmomme on valmistettu erilaisista materiaaleista, joten löydät aina projektiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Valikoimaan kuuluu papier-mâché-hahmoja, lasitettua posliinia ja puuta. Voit myös ostaa suuria määriä hahmoja, jos haluat esimerkiksi järjestää lasten synttärijuhlat luovasti tai jos päiväkodissa tai koulussa asuvat lapset haluavat maalata jotain hauskaa.

Pyrimme tarjoamaan laajan valikoiman koristeellisia hahmoja, jotka sopivat kaikkiin vuodenaikoihin ja tapahtumiin. Löydät tontut, pääsiäispuput tai kurpitsat, jos haluat tehdä omia koristeita sesonkilomaa tai muita juhlia varten. Jos pidät dinosauruksista, voit myös löytää hahmoja, jotka ovat valmiita maalattaviksi, liimattaviksi tai koristeltaviksi haluamallasi tavalla. Itse asiassa löydät myös munat, joita on helppo käyttää dinosauruksen munille, jos ne on maalattu lempivärilläsi.

Koristele omat eläinhahmosi

Sekä lapset että aikuiset ovat aina kiinnostuneet eläimistä ja hyönteisistä. Koristehahmojemme avulla voit saada eläimesi tai hyönteisesi näyttämään juuri siltä kuin haluat. Haluaisitko lehmäsi olevan vaaleanpunainen tähtien kera vai perhosen kullanvärisenä? Vain mielikuvitus on rajana hahmojen koristelussa.

Ja kuka väittää, että hahmot on koristeltava maalilla? Voit käyttää mitä tahansa materiaaleja. Miksi et etsiisi metsästä lehtiä, joita voit liimata eläinhahmoosi? Tai anna perhosen siivillesi oksat ja kangas? Jos kaipaat inspiraatiota, tutustu valtavaan ideoiden valikoimaamme, josta löydät paljon kuvioita, ideoita ja ehdotuksia luoviin projekteihin.

Kun valitset eläinten ja hyönteisten koristeluun käytettäviä materiaaleja, on tärkeää miettiä, millaisesta materiaalista hahmo on valmistettu. Jos se on esimerkiksi valmistettu posliinista, käytä tietenkin posliiniin kiinnitettäviä materiaaleja, jotta upea koriste ei putoa tai vahingoitu kosketettaessa. 

Käytä eläimiä ja hyönteisiä koristeluun ja leikkiin

Saatavilla on erikokoisia koristehahmoja eläimistä ja hyönteisistä. Kun olet koristellut ne, voit käyttää niitä lähes rajoituksetta. Voit käyttää hahmoja esimerkiksi pöytäkoristeina, jos järjestät juhlat. Kauniisti koristelluilla maatilan eläimillä koristeltua pöytää ei useinkaan näy. Tai ehkä vieraat haluavat auttaa koristelemaan eläimet itse? Näin saat ikimuistoisia hetkiä juhlistasi, jotka muistuttavat sinua mukavasta illasta.

Kirjahyllyn voi koristella hahmoilla, ja hienoa on, että voit koristella sen juuri omaan kotiisi sopivalla tavalla.

Jos sinulla on lapsia, voit antaa heille decoratíngin leluja. Eläimistä ja hyönteisistä voi tulla lasten suosikkileluja, jos ne ovat auttaneet koristelemaan ne itse. Näin annat lapsille mahdollisuuden omistaa lelujaan ja antaa heille mahdollisuuden pitää hauskaa toistensa ja sinun kanssasi samalla, kun olette yhdessä luovia.

Leikin ei tarvitse pysähtyä eläimen tai hyönteisen kanssa. Vanhasta pahvilaatikosta voi helposti rakentaa maatilan maatilan eläimille tai vaikkapa aidan dinosauruksille. Sitä voi käyttää myös hahmojen säilyttämiseen.

Ole luova yhdessä

Kun olet luova yhdessä, suhteesi vahvistuu, koska teette jotain hauskaa yhdessä. Alenna tavoitteitasi, jotta täydellisyyttä ei tarvita ja anna sisäisen taiteilijasi juosta vapaasti. Epätäydelliset asiat ovat usein kauneimpia epätäydellisyydessään.

Kun olet luova lapsesi kanssa, yritä tehdä oma projektisi, jotta voitte olla luovia toistenne kanssa. Näin lapsi voi käyttää luovuuttaan omin ehdoin. Päästä luovuutesi valloilleen ja anna toisillesi hyviä ideoita ja inspiraatiota.

Kuka tietää, ehkä tuloksena on taideteos. 

Voitte myös yrittää haastaa toisenne luovissa projekteissa. Saatko käyttää vain punaisia värejä tai vain luonnonmateriaaleja? Ehkä voit käyttää vain kierrätettyjä materiaaleja tai raidallisia tuotteita? Tai saatatte joutua istumaan selkä toisianne vasten ja katsomaan, osaatko yhdistellä jotain. Ehkä lapsesi kuvailee, miltä hahmosi pitäisi näyttää, ja sitten sinun pitää yrittää tehdä kaksi samanlaista hahmoa katsomatta toisiasi?

Luovan tilaisuuden ei tarvitse olla pitkä ja monimutkainen.  Saatat tarvita vain 15 minuuttia koulun jälkeen rauhallisen ajan viettämiseen yhdessä iltapäivällä. Voitte myös lähteä kävelylle etsimään materiaaleja eläinten ja hyönteisten koristeluun.

Luovuus tuo rauhaa ja lisäarvoa arkeen

Luovassa projektissa on aikaa leikkiä ja pohtia asioita. Se on tapa vapauttaa itsensä ilman sanoja ja ilmaista itseään ainutlaatuisella tavalla. Luovuus tarjoaa tauon arjessa, jolloin voit antaa mielellesi lepoa ja nähdä, mitä tapahtuu.

Jos kaipaat ideoita askarteluun, koristeelliset eläin- ja hyönteishahmomme voivat antaa luovuudellesi lopputavoitteen. Näin voit aloittaa hahmosta, jonka teet itse luovassa prosessissa.

Luovuudella on myönteinen vaikutus kaikkien ihmisten mieleen – sekä lasten että aikuisten, poikien ja tyttöjen. Kaikki hyötyvät silloin tällöin luovuudestaan. Katsoa, mitä tapahtuu, kun annetaan ilmainen uudelleenin. Se tuo mielenrauhaa sekä kehollesi että mielellesi, kun teet säännöllisesti tilaa kastamiselle. Kun menetät itsesi luovassa projektissa, eikä tilaa jää lounasta tai pyykinpesua ajatellen, se on terveellistä.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi