Toimistoteippi ja teippiteline

Teippi on lähes korvaamaton tuote, jota voidaan käyttää monien asioiden kiinnittämiseen. Täältä löydät laajan valikoiman läpinäkyviä teippejä, toimistoteippejä ja teippitelineitä. Valitse monista eri malleista, kokovaihtoehdoista ja tyypeistä. Valikoimaamme kuuluu tavallista kirkasta teippiä, pakkausteippiä, taikateippiä ja näkymätöntä teippiä.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Keskeiset työkalut harrastehuoneeseen ja toimistoon

Tälle sivulle olemme koonneet klassisia teippejä, joita on saatavana eri kokoisina ja paksuisina. Verkkokaupassamme nauhaa kutsutaan toimistonauhaksi, sillä se on yleisin teippityyppi eri toimistotiloissa ja laatikoissa.

Kirkkaat teipit ovat oikea valinta kaikkiin koteihin, sillä niiden käyttömahdollisuudet vaihtelevat. Jos käytät teippiä usein kotona tai työpaikalla, tarvitset tietysti myös teippikatkojan, jotta sinun ei tarvitse viilata erilaisia irtonaisia teippipaloja. Teippikatkoja helpottaa työtä. Teippiautomaatteja on tietysti saatavana myös verkkokaupastamme, ja ne sopivat eri paksuisille teipeille.

Voit ostaa teippimme erikseen tai usean rullan pakkauksessa. Teipin jättäminen paikalleen tarvittaessa voi olla turhauttavaa. Varmista siksi, että teippejä jää yli. Valikoimaan kuuluu myös pakkausteippiä, jota voidaan käyttää suurille tuotteille, kuten laatikoiden siirtämiseen. 

Näkymättömän teipin laatu

Oletko kuullut näkymättömästä teipistä aiemmin? Valikoimastamme löydät laajan valikoiman näitä. Teippi on näkymätön kiinnitettäessä ja pysyy paikallaan. Klassiset toimistoteipit ja kirkkaat teipit ovat tunnettuja hieman kiiltävästä pinnastaan, joka voi loistaa auringonvalossa. Näkymätöntä teippiä käytettäessä tämä ei ole mahdollista.

Teipin etuna on myös se, että se ei kellastu ajan myötä – ja pysyy siten aina näkymättömänä. Jos sinun on tehtävä valokopioita, teippi on myös näkymätön tämän prosessin aikana. Näkymätön teippi on täydellinen työkalu joidenkin paperisten asiakirjojen korjaamiseen.

Valikoimassamme on myös Magic Tape -teippiä, jolla on monia samankaltaisuuksia ja joitain samoja ominaisuuksia kuin näkymättömillä teipeillä. Teipissä on myös erityinen pinta, johon voi kirjoittaa tusseilla, kuulakärkikynillä ja lyijykynillä. Tällä tavoin teippiä voidaan käyttää myös asiakirjojen ja vastaavien seurantaan ja niiden sisällön tarkasteluun.

Lahjapaperi

Teippi on luonnollisesti suuri osa lahjapaperia. Ilman teippiä lahjojen paketointi olisi hyvin vaikeaa. Teippi varmistaa, että paperi pysyy paikallaan ja näyttää hienolta.

Teipin avulla voit paketoida lahjoja luovasti. Vastaanottaja arvostaa hienosti paketoitua lahjaa ja saa siitä paljon iloa. Voit käyttää tavallista teippiämme tai näkymätöntä teippiä lahjapaketointiin. Kumpikin teippi takaa kauniin lopputuloksen.

Vuoden aikana saatamme joutua paketoimaan monia lahjoja – erityisesti joulukaudella. Siksi monet kodit ovat saaneet oman pienen, yksityisen lahjapaperitelineen, johon kerätään kaikki tarvittavat tuotteet. Se sisältää lahjapaperia, lahjakasseja, nauhoja, korteista ja paljon teippiä, joten et koskaan sotke käärettä. Napsauta tästä saadaksesi inspiraatiota seuraavaan lahjapaketointiin.

Teippiä luoviin projekteihin

Teippiä voi tietysti käyttää myös kaikenlaisiin luoviin projekteihin – ja joissakin tapauksissa sitä ei voi tehdä ilman. Siksi toimistoteippi voi olla erittäin hyödyllinen, sillä sen liimauslujuus on hyvä mutta se ei ole liian vahva. Teippi sopii hyvin korvaamaan esimerkiksi liimapuikko. Teipistä ei jää jälkiä, ja sen voi tarvittaessa irrottaa nopeasti.

Kun lapset heittäytyvät luoviin projekteihin, on suositeltavaa käyttää mieluummin teippiä kuin esimerkiksi liimapistoolin, joka on kestävämpi – ja jossa on vaikea tehdä muutoksia, jos se kaduttaa jonkin asian tekemistä. Teippi voidaan irrottaa ja sijoittaa muualle.

Muista, että meillä on myös laaja valikoima erivärisiä ja -kuvioisia koristeteippejä, joista lapset varmasti pitävät.

Täydellinen kotitoimisto

Haaveiletko täydellisestä kotitoimistosta ja kaikista tarvittavista toimistotarvikkeista? Olet onnekas, sillä Creativ Company tarjoaa kaikki toimistotarvikkeet, joita voit tarvita.  Näitä ovat muun muassa paperilehtiöt, viivoittimet, reikälävistimet, nitojat, kuulakärkikynät ja paljon muuta. Kaikki nämä toimistotarvikkeet toimivat hyvin teipin kanssa ja auttavat luomaan oikean kehyksen toimistoympäristöön. 

Ei kotitoimistoa ilman oikeita tarvikkeita. On tärkeää, että ympärilläsi on oikeat työkalut, jotta työ sujuu sujuvasti ja ilman suuria keskeytyksiä.

Teippiä on ehkä käytettävä päivittäin. Tämä koskee erityisesti monia fyysisiä asiakirjoja. Teippi voi auttaa sinua sitomaan asiakirjoja ja tällä tavoin kokoamaan ne yhteen. Asiakirjat tai muistiinpanot voidaan myös kiinnittää työpöydälle ja ilmoitustaululle niin, että ne näkyvät aina selkeästi.

Etsitkö muunlaisia teippejä?

Etsitkö muunlaisia teippejä kuin yllä esittelemiämme perinteisiä toimistoteippejä? Pelko pois – Creativ Companylla on lähes kaikenlaisia teippejä. kuten teippiä, kangasteippiä, kaksipuolista teippiä ja paljon muuta. Löydät kaikki nämä napsauttamalla tätä.

Kaikki teippimme ovat laadukkaita ja edullisia. Siitä on helppo tulla nopeasti suuri teippien kuluttaja, minkä vuoksi edullisuus on niin tärkeää. Siksi voit ostaa ylimääräisiä teippirullia, joten niitä on aina varastossa. Voit myös säästää paljon rahaa ostamalla monipakkauksen Creativ Companylta.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme, joka pyrkii tarjoamaan parasta mahdollista palvelua. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse – tai älykkäällä live-chatilla arkipäivisin. 

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi