Kouluakryylimaalit

Koulumaali on kehitetty erityisesti lasten käyttöön. Akryylimaali sopii useimmille vaaleille pinnoille. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi pahville ja kartongille, pakkauspaperille, valkoiselle paperille, kangaspaneeleille, kipsille, massalle, polystyreenille, puuvillalle, valkoisiin muovisiin kasvonaamioihin ja vaalealle terrakottasavelle. Koulumaalia kutsutaan myös julistemaaliksi, ja sitä on saatavana useina väreinä, pakkauskokoina ja koulusarjoina.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Täydellinen valinta lasten luoviin askarteluprojekteihin

Kun lasten on aika ryhtyä luovaksi, maalaaminen on lähes kaikkein parasta. Lapset pitävät monista väreistä, joilla he voivat luoda omia taideteoksiaan. Lapsille mikään ei ole jännittävämpää kuin tyhjä kangas ja sateenkaaren väriset värit pöydällä, sillä se antaa mielikuvitukselle vapaat kädet.

Kun lapset maalaavat, mitään ei suunnitella etukäteen eikä ole olemassa sääntöjä tai rakenteita siitä, mitä voi tapahtua. Siksi lapset voivat maalata mitä haluavat, joten maalaaminen lasten kanssa on heille täydellinen tapa päästää mielikuvituksensa valloilleen.

Maalausprojektit ovat suosittuja useimpien lasten keskuudessa, ja lapset ilahtuvat nähdessään valmiin kalusteen kaikissa kauniissa väreissä, jotka he voivat sitten esitellä äidille ja isälle tai ripustaa omaan huoneeseensa.

Lasten kanssa maalaaminen on paras vaihtoehto hauskaan puuhaan sunnuntai-iltapäivällä tai sateisena lomapäivänä, sillä tunnit kuluvat nopeasti siveltimen ja tyhjän maalauskankaan parissa, ja lapsi voi samalla oppia käyttämään luovuuttaan ja taiteellisia taitojaan.

Olemme koonneet Creativ Companylle suuren valikoiman suosittuja koulumaaleja, jotka on kehitetty erityisesti lapsille. Meillä on varastossa kaikkia sateenkaaren värejä, ja voit ostaa sekä isoja pakkauksia että yksilöllisiä värejä

Myrkytön maali lapsillesi

Kouluakryylimaali on hyvä valinta lapsille, sillä se on kehitetty täyttämään tiukat vaatimukset ympäristön ja haitallisten ainesosien suhteen. Koulumaali sopii täydellisesti luoville lapsille, sillä se ei sisällä myrkyllisiä aineita, jotka voisivat vahingoittaa lapsia.

Tämä on suuri etu, sillä kuten varmaan tiedätte, maalia voi joutua kaikenlaisiin kummallisiin paikkoihin, kun lapsilla on sivellin kädessään. Siksi on erittäin tärkeää varmistaa, ettei maalia pääse silmiin, suuhun tai iholle.

Myös koulumaalimme ovat ympäristöystävällisiä. Siksi koulumaalimme on saanut A-ympäristömerkin. Se on kuluttajalle takuu siitä, että maali ei vahingoita ympäristöä.

Koulumaalit kaikille pinnoille

Vaikka ympäristö- ja terveysvaatimukset ovat tiukat, kouluakryylimaali on edelleen maalia, jolla on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Tämä tarkoittaa sitä, että koulumaalien laadusta ei ole tingitty, joten niitä voidaan käyttää samoihin tarkoituksiin kuin muitakin akryylimaaleja.

Koulumaalia voi maalata harjalla, sienellä tai telalla, joten lapsilla on runsaasti mahdollisuuksia käyttää erilaisia tekniikoita luovissa projekteissaan.

Lasten maalimme ovat myös hyvälaatuisia, joten lasten lopulliset projektit loistavat ansaitsemallaan kirkkaudella.

Vaikka koulumaalimme tehoaa erityisen hyvin valkoisiin pintoihin, se on myös erittäin monikäyttöinen, sillä sitä voidaan käyttää paperiin, kartongille, tauluille, kipsiin, muovinaamioihin ja moniin muihin kohteisiin. Yleisesti ottaen mitä imukykyisempi pinta on, sitä parempi maali on, sillä värit ovat voimakkaampia. Tummilla pinnoilla maali ei näy yhtä voimakkaasti, sillä se ei peitä yhtä hyvin.

Toisin sanoen, jos pinta on valkoinen tai vaalea, ei ole juuri mitään rajoja sille, mitä lapset voivat luoda koulumaalilla. Siksi ei ole mitään syytä rajoittaa itseään perinteisiin pintoihin, kuten paperiin ja maalausalustoihin. Voit antaa lasten kokeilla jotain uutta maalaamalla naamioita tai kipsihahmoja, jotka antavat heille entistä jännittävämpiä mahdollisuuksia luovuuteen.

Koulumaalit kouluihin ja laitoksiin

Koulumaalit ovat niin nimettyjä, että ne ovat suosittuja kouluissa ja laitoksissa. Kun monet lapset joutuvat maalaamaan ja käyttämään luovuuttaan, turvallisuuden on oltava etusijalla, joten koulumaali on oikea valinta turvallisten ainesosien ja ympäristömerkintöjen ansiosta.

Sama koskee esimerkiksi päiväkoteja ja koulun jälkeen käytettäviä klubeja, joissa koulun akryylimaali on turvallinen valinta, joka takaa paljon viihdettä kaikille nuorille luoville.

Creativ Companylta voit ostaa koulumaaleja suurina erinä ja kaikissa eri väreissä, joten voit olla varma, että kullakin kerralla riittää taidetta kouluun tai että suunnittelet luovaa leikkiä päiväkodissa.

Hyviä ideoita seuraavaan luovaan projektiisi

Koulumaalien avulla voit aloittaa jännittävien kuva-aiheiden maalaamisen paperille ja tauluille. Kuten olemme jo maininneet, tyhjällä maalauskankaalla lapset voivat päästää mielikuvituksensa valloilleen. Siksi tämänkaltainen luova leikki koulumaalin kanssa on hyvä valinta kaikille lapsille.

Jos lapsesi kyllästyvät maalaamaan samaa pintaa yhä uudestaan ja uudestaan, voit lisätä hänen luovuuttaan erilaisella projektilla, jossa lapset voivat käyttää koulumaalia.

Jos tarvitsette hyvän idean luovaan hankkeeseen lasten kanssa, joka sisältää kouluakryylimaalia, tutustukaa ideoihimme. Olemme koonneet tähän luovia projekteja, joista voit vapaasti saada inspiraatiota seuraavaa projektiasi varten.

Löydät hyviä ideoita siitä, mihin voit käyttää koulumaalia, joten se on hyvä paikka etsiä inspiraatiota siihen, mitä sinä ja lapsesi voitte tehdä yhdessä tänä viikonloppuna.

Idealuettelostamme löydät yksityiskohtaiset ohjeet projektien suorittamiseen. Jokaisessa ideassa on myös ostoslista, joka helpottaa uuden projektin aloittamista entisestään.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi