Maalaustelineet

Laaja valikoima laadukkaita kangaspaneeleja. Täältä löydät erikokoisia ja -muotoisia kangaspaneeleja. Kankaat on kiinnitetty jäykkään pahvialustaan ja liimattu paikalleen.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Maalauslaudat ovat monipuolisia työtasoja luovuuteen

Monet luovat projektit voivat pysähtyä, koska materiaalia ei ole riittävästi tukevan rakenteen luomiseksi kuvapintaan. Ne saattavat alkaa paperilla, mutta niiden siirtäminen paikkaan ei ole helppoa. Tavallinen ja aaltopahvi ovat liian pehmeitä, ja tavalliset puupaneelit rautakaupasta tai korjaamolta ovat liian kovia ja käyttötarkoituksen vastaisia.

Jos olet kokeillut jotain vastaavaa, kätevissä maalausalustoissamme on varmasti paljon mahdollisuuksia.

Maalauslaudat ovat harrastetuotteita, joita kaikki voivat käyttää, ja jotka voivat toimia pohjana lukemattomille hauskoille ja luoville ideoille. Täältä näet laajan maalauslevyvalikoimamme ja voit lukea joistakin jännittävistä ja hauskoista asioista, joihin niitä voi käyttää.

Mitä eroa on maalaustaululla ja maalauskankaalla?

Tai ehkä kuvittelet, että maalausalusta ja kangas ovat vain kaksi sanaa samasta asiasta. Näillä kahdella tuotteella on luonnollisesti paljon yhteistä, mutta niissä on myös eroja

Arkipuheessa "kangas" voi viitata sekä pintaan, jolle maalaat, että itse kankaaseen, joka koostuu pinnasta, toisin sanoen kankaaseen, kehykseen tai levyyn, johon se on kiinnitetty, tai vain kankaaseen.

Perinteisellä kankaalla kangas venyy tiukasti puisen kehyksen päälle ja naulataan tai sidotaan selkään. Useimmissa maalauslevyissämme käytetään myös maalauskangasta, mutta se on liimattu koko levyyn tukevaa ja nopeasti muovattavaa kartonkia.

Näillä kahdella maalipinnalla ja -taustalla on myös erilaiset edut ja rajoitukset. Voi olla helpompaa löytää perinteinen kehys hieman paksummalle maalauskankaalle. Luonnollisesti myös taulut voidaan kehystää, mutta tämä asettaa kuosille joitakin muita vaatimuksia.

Levyjä on helpompi muovata, ja ne voidaan mukauttaa moniin eri tarkoituksiin. Ne voidaan esimerkiksi kiinnittää muihin pintoihin, levyyn voidaan porata reikiä tai kulmat voidaan leikata sopivan kokoisiksi.

Toisaalta näillä kahdella tuotetyypillä on samat hyvät ominaisuudet maalauspintaan nähden. 

Mitä tyyppejä ja kokoja on olemassa?

Valikoimassamme on yli 24 erilaista maalauslevyä. Tämä tarkoittaa sitä, että meillä on taulut kaikkiin tarkoituksiin koosta ja mitoista riippumatta.

Pienimpien koko on 10 x 10 cm ja suurimpien 60 cm. Voit myös valita nelikulmaisen tai suorakaiteen muotoisen levyn.

Perinteisistä maalauskankaasta poiketen monet tauluista ovat saatavilla myös tuttuina paperimuodoissa. Olemme tottuneet näkemään edessämme olevan A4-formaatin kirjoittaessamme, piirtäessämme ja maalatessamme, ja on vain loogista, että harrastetuotteemme heijastavat sitä.

A4-kokoisen tutun 21 x 29,7 cm:n kokoisen pelilaudan lisäksi löydät myös pienempiä A5-kokoisia pelilautoja, joiden koko on 14,8 x 21.

A2-laudat ovat myös koko valikoimamme suurimpia maalilevyjä. Ne ovat ihanteellisia kollaaseilla ja suurilla kuvapinnoilla varustettuihin julisteisiin.

Kokojen lisäksi valittavana on useita eri määriä ja pakkauksia. 

Valtava pakkaus, jossa on yli 100 lautaa, sopii kouluihin, yhdistyksiin ja laitoksiin. Se sisältää erikokoisia tauluja, joten kaikki voivat käyttää ideaansa ja projektiinsa parhaiten sopivaa muotoa.

Meillä on myös ruskeita 30 x 30 cm:n masoniittilevyjä, jotka voit maalata itse pohjusteella tai peittää kankaalla. Se on itsestään selvä materiaali pieniin askarteluprojekteihin, kuten maalattaviin ja koristeltaviin lelulaatikoihin. Luonnollisesti yksittäisiä levyjä voidaan käyttää myös tavallisiin maalauksiin tai lasten ilmoitustauluihin.

Eri versioissa ja muodoissa maalausalustat ovat monipuolinen tuote, jota voidaan käyttää lähes kaikkeen. Ne ovat myös helposti saatavilla olevia ja edullisia tuotteita, joita on helppo saada määrällisesti, joten sinun ei tarvitse pelätä epäonnistumista – löydät lisää lautoja, joista ne tulivat! Maalausalustat ovat itsestään selvä tausta monille hauskoille ja luoville ideoille, joita on vain kokeiltava.

Löydä inspiraatiota suuresta idealuettelostamme

Me Creative Companylla uskomme, että askartelun ja luovuuden on oltava kaikkien saatavilla, emmekä pelkää ajatella luovasti.

Niitä kutsutaan tauluiksi, mutta voit tietysti tehdä paljon muutakin kuin vain maalata tai piirtää niihin.

Meillä on valtava idealuettelo, joka on täynnä hyviä ideoita ja paljon inspiraatiota kaikkiin tuotteisiin. Napsauttamalla Luovat ideat -välilehteä näet kaikki kuvaston jännittävät ominaisuudet. Menettelytavat on kuvattu yksityiskohtaisesti, jotta näet kaikki tarvittavat toimenpiteet ja projektissa tarvittavat toimenpiteet. Ideoita on sekä lapsille että aikuisille, ja nämä kaikki ovat mukavia asioita, joita voitte tehdä yhdessä.

Monien tuotteidemme kohdalla näet myös niiden ideat. Tämä koskee myös tauluja.

Paperiin ja pahviin verrattuna maalausalustat ovat myös erittäin tukevia, mikä avaa paljon jännittäviä mahdollisuuksia. Voit esimerkiksi lisätä ylimääräisen ulottuvuuden muotoilumassalla ja kevennyksellä. 

Rakenna oma kellosi taulun avulla

Hyvä esimerkki maalattujen levyjen monipuolisuudesta ja monista vaihtoehdoista on hauska seinäkello, joka löytyy myös idealuettelostamme.

Kuulostaa hyvin monimutkaiselta, mutta se ei ole lainkaan. Maalaat taulun tavalliseen tapaan ja luot esimerkiksi omakuvasi tai yhden koko perheen. Maalaa tai liimaa numerot kellotauluun ja poraa reikä käsissä käytettävän levyn läpi. Kiinnitä pieni sähkökello taakse. Ohjeet on kuvattu kuvin, ja ne kuvaavat koko prosessin kaikki vaiheet.

Myymme myös yhteensopivia pieniä ja käytännöllisiä kelloja ja käsiä. Kokonaisuus maksaa alle 40 DKK, joten se on todellakin jotain, mitä kaikki voivat tehdä.

Maalauslaudoissa yhdistyvät maalaus- ja askarteluprojektien parhaat puolet. Niiden avulla voit ajatella sekä visuaalista että muotoilua, kun harjoittelet tai kehität luovuuttasi.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi