Lasten siveltimet

Tutustu laajaan lasten sivellinvalikoimaamme, jossa on lyhyempi varsi. Täydellinen pienille käsille. Meillä on sekä pyöreitä että litteitä siveltimiä lapsille. Siveltimen harjakset ovat kestävää sianharjasta, ja siveltimissä on lyhyt varsi. Saatavana useita malleja ja materiaaleja. Tutustu alla lasten sivellinvalikoimaamme.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Anna lasten värittää maailmaa lasten siveltimillämme

Lasten siveltimet sopivat erinomaisesti pienille käsille, sillä ne sopivat sekä pienille että isoille lapsille, jotka eivät ole tarpeeksi suuria maalatakseen tavallisilla siveltimillä.

Lapset rakastavat luovuutta maalin kanssa. Lasten siveltimien avulla he voivat ilmaista itseään helposti ja hauskasti parhaalla Picasso-tyylillä. Voit ostaa lasten siveltimiä meiltä, olitpa sitten ostamassa omaa lastasi, laitosta tai taideryhmää. Myymme luovia tuotteita sekä yksityishenkilöille että kouluille ja laitoksille, joten meille on itsestään selvää myydä sekä pieniä että suuria sivellinpakkauksia lapsille.

Kukaan ei kuitenkaan sano, että et voi ostaa suurta lastenharjojen pakkausta yksityishenkilönä tai työskentelet vain laitoksessa tai koulussa, koska kaikki riippuu budjetista, mieltymyksistäsi ja lapsen/lasten tarpeista. Ehkä sinulla on lapsi, joka maalaa paljon ja tarvitsee uusia siveltimiä usein. Tai ehkä opetat oppitunnin, jossa monilla lapsilla on harvoin mahdollisuus maalata.

Jatka lukemista, niin kerromme, mihin lasten harjoja voi käyttää. Maalaus on laaja konsepti, mutta olemme lisänneet tekstiin joitakin ideoita.

Laaja valikoima harjoja lapsille

Toivomme, että Creativ Company ei lähde, ennen kuin olet löytänyt etsimäsi. Siksi meillä on aina laaja ja hyvä valikoima lasten harjoja. Valittavana on samanlaisia siveltimiä tai erivärisiä lasten siveltimiä.

Voi olla hyvä valita lasten sivellinpakkaus useissa eri väreissä, jotta lapset voivat valita haluamansa värin. Lapset voivat käyttää myös erivärisiä pensseleitä eri väreille, joten keltaiseen maaliin jne. käytetään sivellintä, jossa on keltainen varsi.

Kaikissa lasten siveltimissä on lyhyempi varsi väristä tai määrästä riippumatta. Tämä helpottaa hammasharjan käsittelyä ennen käyttöä, käytön aikana ja käytön jälkeen. Tärkeintä on, että maalaaminen on helpompaa. Lasten siveltimien toinen yleinen ominaisuus on, että ne on valmistettu kestävistä siankarvoista.

Jos olet tutustunut tuotteisiin etkä ole odottamatta löytänyt etsimääsi, voit aina palata myöhemmin. Voit myös ottaa meihinyhteyttä.

Auta lastasi aloittamaan maalaaminen

Lapset voivat tehdä monia asioita, mutta on myös monia asioita, joita he eivät voi tehdä. Riippumatta siitä, millaisen maalausprojektin lapsi haluaa – tai mihin häntä rohkaistaan – on tärkeää, että aikuinen on valmiina auttamaan lasta alkuun.

Sekä yksityishenkilöt että julkisen tai yksityisen sektorin työntekijät, jotka vastaavat lapsista tavalla tai toisella, voivat auttaa toiminnan aloittamisessa ja auttaa tarvittaessa lasta/lapsia.

Aikuiset ovat roolimalleja lapsille, joten jos lapsi tai lapset saavat parhaan mahdollisen kokemuksen maalaamisesta, maalaamisen aloittamisen lisäksi voi olla hyödyllistä auttaa lasta myös itse itseään maalaamaan, aivan kuten aikuisenakin.

Aikuisen on myös hyvä auttaa lasta huuhtelemaan siveltimet kunnolla käytön jälkeen, jotta ne eivät jäykistyisi maalista ja ne on heitettävä pois.

Inspiraatiota lasten maalaamiseen

Jos etsit verkkokaupastamme esimerkiksi "ideoita + lasten maalauksia", voit nähdä sekä tuotteita että ideoita. Jos poistat valintasi poistamalla kyseisen ruudun valinnan, sinun pitäisi palauttaa meille hyvä valikoima luovia ideoita, jotka sopivat ihanteellisesti lapsille. Kaikilla ideoilla pitäisi olla jotain tekemistä maalaamisen kanssa, ja niiden pitäisi myös olla lapsiystävällisiä.

Lisäksi voit tutustua ideoihimme aiheella "Lastenmaalaus ja piirustus", joka kattaa kaiken aina värityksestä piirtämiseen ja maalaamiseen. Erityinen esimerkki maalattavista asioista on riisipaperivarjostimen maalaaminen maapallon/maapallonnäköiseksi.

Riisipaperi on kuitenkin haurasta, joten lapsen on voitava maalata se huolellisesti. Jotta lasten olisi helpompi maalata yksittäisiä maa-alueita ja vesialueita, sinä tai toinen aikuinen voitte maalata mantereiden ääriviivat, joten lapsen täytyy vain maalata viivojen sisäpuolelle.

Toinen erityinen esimerkki ovat puisella alustalla olevat pienet kuvat, joita lapsi voi maalata. Kuvia voi ripustaa tai antaa seisoa itsekseen (ripustukseen tarvitaan koukkuja). Kummassakin tapauksessa lapsi voi maalata suoraan puualustalle puumaalilla tai vesiväripaperille nestemäisellä vesivärillä, joka liimataan puualustaan.

Lopuksi esittelemme seinäkellon, jossa on maalattu omakuva. Tämä projekti on kuitenkin hieman haastavampi, sillä se sisältää maalin, maalitaulun, kellotaulun, tusseja ja kirjainmallin (jossa on myös numerot 0-9). Hanke vahvistaa lapsen itsetuntoa ja numeroiden ymmärtämistä.

Osta lasten siveltimiä Creativ Companylta

Suhtaudumme työhön liittyviin asioihin intohimoisesti. Toivomme, että kaikilla asiakkailla on hyvä kokemus riippumatta siitä, missä he asuvat, keitä he ovat ja minkä ikäisiä he ovat. Lyhyesti sanottuna rakastamme kaikkia asiakkaitamme ja autamme tarvittaessa.

Kun ostat lasten siveltimiä Creativ Companysta, voit luottaa nopeaan ja ystävälliseen asiakaspalveluun sekä keskittymiseen luovuuteen ja yhteisöön. Lapset ovat tulevaisuutemme, joten meille on tärkeää, että he pääsevät hyvään alkuun elämässä kasvaakseen hyvin toimiviksi aikuisiksi.

Yksi asioista, jotka voivat parantaa lapsen elämää ja laajentaa hänen näköalojaan, on luovuus. Maalaaminen on luovaa puuhaa. Siksi myymme erityisesti lapsille suunniteltuja siveltimiä.

Toimitamme nopeasti varastossa olevat lasten harjat 14 päivän palautusoikeudella ja 1 vuoden takuulla.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi