Paletit

Tutustu käytännöllisten taidepalettien valikoimaamme, jonka avulla maalin määrän seuraaminen ja maalin sekoittaminen on helppoa. Valittavanasi on useita erilaisia paletteja, kuten muovisia paletteja, puisia taidepaletteja ja kertakäyttöisiä paletteja, jotka on valmistettu vahatusta erikoispaperista.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Maalarin paras ystävä

Jos rakastat maalaamista, tiedät, että on olemassa asioita, joita maalari ei voi ilman. Luomusten kattamiseen tarvitaan tietysti hyvä maalauskangas, ja maalauksesi eivät tietenkään ole parempia kuin käytössäsi olevat maalit ja värit.

Vaikka hallitset kangasta ja maalia, et pääse pitkälle ilman hyvää väripalettia. Väripaletit ovat yhtä tärkeitä taiteilijalle kuin maalauskankaalle ja maalauskankaalle. Siksi tarvitaan paletti, jos haluat aloittaa maalaamisen ja kauniiden värien sekoittamisen luomuksia varten.

Paletit ovat olennaisen tärkeitä värien seuraamisessa ja värien sekoittamisessa uusiin, jännittäviin sävyihin. Palettien avulla saat käytännöllisen pienen tason, jossa voit erottaa käyttämäsi värit toisistaan. Voit sijoittaa ne kaikki kätevästi, joten niihin on helppo päästä käsiksi, kun tarvitset valkoista, keltaista, punaista jne.

Siksi hyvät väripaletit helpottavat luovan taiteilijan elämää. Kun värit ovat kunnossa, on helpompaa päästää luovuutesi valloilleen siveltimen läpi ja maalauskankaalle. Jos toisaalta alat hyökätä maalin kanssa etkä löydä koskaan oikeita värejä, rytmisi pilaa nopeasti, joten paletit ovat maalarin paras ystävä.

Paletteja on helppo pitää kädessä, kun et käytä niitä maalaamiseen, tai asettaa pöydälle maalauksen eteen tai viereen, jolloin värit ovat aina lähellä.

Paletteja voidaan käyttää sekä öljy- että akryylimaaleille, ja niitä on useita eri tyyppejä, joten löydät sellaisen, joka sopii omaan työskentelytapaasi seisoessasi kankaan edessä.

Creativ Company tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita ja edullisia paletteja.

Puiset lavat

Puiset väripaletit ovat maalaajien käyttämä klassikko jo vuosisatojen ajan. Ne koostuvat kevyestä ja helposti kädessä pidettävästä litteästä puulevystä. Puisissa paleteissa on perinteinen peukaloaukollinen aukko, joten voit pitää palettia tukevasti kädessäsi ilman, että se putoaa kädestäsi, kun keskityt kankaan eteen.

Peukaloaukollinen puupaletti on täydellinen valinta, kun haluat pitää värit käden ulottuvilla. Tämä ratkaisu on helpoin pitää vapaalla kädellä, joten maaliin ylettyy aina maalia maalaavalla kädellä.

Puiset paletit antavat myös hyvän pinnan maalille. Voit erotella värit paletin reunoilta ja jättää keskelle tilaa niiden sekoittamista varten.

Muovilavat

Muovipaletit ovat suosittuja modernille taiteilijalle tai harrastelijamaalarille. Muovilavat suunnitellaan tyypillisesti hieman eri tavalla kuin puulavat, mikä voi olla etu tietyissä yhteyksissä.

Muovisarjoissa on yleensä erilliset lokerot tai syvennykset maalille, joten eri värit on helpompi pitää erillään. Jokaisella värillä voi olla oma pieni sävynsä paletissa, joten ei ole vaaraa, että värit sulautuisivat yhteen ja sulautuisivat ei-toivottuun sävyyn.

Creativ Hobby myy monenlaisia muovilavoja, joten voit valita pyöreän tai pitkänomaisen muovin. Saatavilla on myös erikokoisia muovilavoja eri syvennyksillä, joten voit helposti valita tarpeisiisi sopivan muovipaletin.

Pyöristettyjen muovipalettien keskellä on myös suuri syvennys, jossa voit sekoittaa värit haluamaasi sävyyn.

Kaikki muovipalettimme ovat kevyitä ja helppoja käsitellä. Ne on helppo asettaa lähelle pöytää tai tuolia, joten voit pitää värit lähellä, vaikka et tahtoisi pitää palettia vapaalla kädelläsi maalatessasi.

Kertakäyttöiset lavat

Jos et halua, että puisen tai muovisen paletin puhdistaminen käytön jälkeen on hankalaa, voit harkita kertakäyttöisiä paperilavoja. 

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että joudut tinkimään tällaisen paletin laadusta, sillä paperi on vahattu, eikä se ime maalia ja pehmene.

Voit ostaa kertakäyttöisiä paletteja 40-osaisena palikana, joten voit maalata ne kokonaan 40 kertaa ennen uuden ostamista. Levyt on helppo repäistä irti käytön jälkeen, joten uusi, raikas paletti odottaa sinua seuraavan kerran, kun aloitat maalauksen.

Tarvitsetko ideoita seuraavaa taidetta varten?

Jos olet uusi harrastemaalari, maalaamisen aloittaminen voi olla vaikeaa. Jos tarvitset inspiraatiota alkuun pääsemiseksi, voit tutustua idealuetteloomme, joka sisältää runsaasti inspiroivia luovia ideoita.

Kuvastosta löydät myös hyviä ideoita siitä, mitä voit maalata ja mitä maalia tarvitset, jotta sinulla on perusta luovien maalausprojektien aloittamiselle.

Idealuettelosta löydät yksityiskohtaiset oppaat siitä, mitä tarvitset ja miten teet sen, jotta pääset helposti projektisi läpi ja lopulta saat kauniin taideteoksen.

Löydät myös luovia ideoita lapsille, kuten värejä, siveltimiä ja paletteja, joten voit viettää ihanan iltapäivän lasten kanssa.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi