Juustovaha

Juustovaha on toinen muovailumateriaali, joka sopii hyvin veistosten tekemiseen. Leikkaa juustovahaa litteällä juustohöylällä, pehmennä ja muokkaa sitä sormin, mahdollisesti rautalankamallin ympärille. Tutustu juustovahojen valikoimaamme alla.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Täydellinen materiaali luovalle sielulle

Jos haluat päästää luovuutesi valloilleen ja tehdä kauniita hahmoja ja muita asioita alusta alkaen, tulet rakastamaan juustovahan käyttöä. Juustovaha on erittäin erikoismateriaali, jota voidaan käyttää muovaamiseen. Sillä on paljon hyviä ominaisuuksia muihin muovailumateriaaleihin verrattuna.

Mahdollisuuksille ei ole asetettu rajoja. Voit siis kokeilla jotain uutta ja keksiä hyvän veistoksen tai kuvion. Juustovahan avulla voit päästää mielikuvituksesi valloilleen.

Siksi olemme iloisia voidessamme tarjota tällä sivulla laajan valikoiman juustovahoja mallinnukseen. Tarjolla on esimerkiksi useita värivaihtoehtoja.

Mitä juustovaha on?

Ei ole mitään syytä pelätä, että juustovaha on saanut nimensä, koska se on tehty juustosta tai tuoksuu juustolta! Se on lainannut nimensä aineesta, jota myös käytetään sen peittämiseen.

Juustovaha on kovien juustojen päälle levitettävää parafiinia. Sitä on helppo työstää juuston levittämisen jälkeen. Se sulatetaan kattilassa, joten se on helppo kaataa juuston päälle. 

Sen tarkoituksena on suojata juustoa ulkoisilta uhilta, kuten bakteereilta, ja auttaa säilyttämään juuston kosteus säilytyksen ja varastoinnin aikana.

Se oli juustovahan alkuperäinen tarkoitus, mutta sen havaittiin tarjoavan hyviä ominaisuuksia kaikille luoville harrastelijoille, jotka haluavat mallintaa ja luoda asioita alusta alkaen.

Juustovahan etuna on, että se on helposti notkeaa normaaleissa lämpötiloissa, mikä on erinomainen ominaisuus muovaamisessa.

Siksi juustovahaa ei tarvitse kuumentaa kovin paljon, sillä se on hieman huoneenlämpöistä. Lisäksi juustovaha näyttää hyvältä, mikä tekee siitä myös halutuimman materiaalin muovailuun.

Siinä on kaunis kiiltävä pinta, ja se sopii täydellisesti hahmoille tai veistoksille. Vaha antaa taideteokselle modernin ja erilaisen ilmeen.

Juustovahalla muotoileminen

Esimerkiksi veistosten tekeminen on helppoa. juustovahalla. Tarvitset ensin hyvän palan sitä. Tarvitset sen jälkeen hyvän, tasaisen juustohöylän, joka löytyy myös tämän sivun valikoimasta.

Tarvitset juustohöylän pienten vahapalojen poistamiseen, jotta vahan käyttö olisi helpompaa. Tämä tehdään erityisesti höyläämällä pieniä juustovahalastuja, kunnes saat kourallisen. Kädenlämmöllä vahasta tulee pehmeämpää ja notkeampaa, ja voit muotoilla sitä haluamallasi tavalla.

Juustovaha muuttuu kovemmaksi, kun se lähtee kädestä ja palaa normaaliin huoneenlämpöön. Se on herkkä materiaali, joten ole varovainen, ettet altista juustovahaluomuksiasi liialliselle kuumuudelle. Älä aseta niitä kuuman radiaattorin päälle tai suoraan auringonvaloon kuumana päivänä.

Tee kauniita juustovahahahmoja

juustovaha on ihanteellinen materiaali kaikenlaiseen muovailuun. Voit muotoilla hahmon pelkästä juustovahasta, mutta koska se on haurasta, näin yksityiskohtaisten taideteosten tekemisen mahdollisuudet ovat rajalliset.

Siksi toinen suosittu tekniikka on rakentaa hahmo kehyksen ympärille. Voit tehdä kehyksen teräsvaijerista tai muusta vaijerista tai käyttää kanaverkkoa tai vastaavaa suuremmilla pinnoilla.

Kun olet koonnut kehyksen sopivista materiaaleista, voit muovata juustovahan helposti sormillasi sen ympärille. ja lämmitetty juustovaha muuttuu erittäin notkeaksi, ja voit helposti muotoilla pieniä yksityiskohtia käsivartesi, kasvojesi tai käsiesi ympärille, jolloin saat yksityiskohtaisen ja tyylikkään veistoksen. Runko vahvistaa esimerkiksi ohuita osia, tukivarsia ja jalkoja, jotka eivät olisi mahdollisia ilman runkoa.

Juustovahan ja teräslangan ansiosta muovailumahdollisuudet ovat rajattomat. Kun nämä kaksi esinettä ovat edessäsi, voit luoda lähes rajattomasti hahmoja, veistoksia ja muita asioita.

Kotitekoiset juustovahahahmot sopivat moderniin kotiin, jossa kaunis materiaali lisää sisustukseen tyyliä ja särmää.

Juustovahan käyttö on helppoa, mutta samalla hauskaa. Siksi on myös hyvä aloittaa, jos sinulla on vanhempia lapsia, jotka pitävät luovuudesta ja omien taideteosten tekemisestä alusta alkaen.

Inspiraatiota seuraavaan juustovahaprojektiisi

Jos haluat käyttää juustovahaa luovasti, aloita. Inspiraatiota kannattaa etsiä etukäteen, jotta sinulla on selkeä lähtökohta, jos käytät ensimmäistä kertaa juustovahaa.

Siksi olemme koonneet paljon ideoita siitä, mitä juustovahalla voi valmistaa. Inspiraatiota seuraavaan projektiin saat idealuettelostamme, jossa näet, mitä juustovahalla voi tehdä. Saat yksityiskohtaiset ohjeet, joiden avulla voit tehdä ensimmäisestä juustovahalla työskentelystä menestyksekästä.

Juustovahaa käyttävänä kokeneena kuvanveistäjänä saat inspiraatiota ja hyviä ideoita seuraavaan projektiisi idealuettelostamme.

Kuvastosta löydät myös ostoslistan jokaista projektia varten, joten voit aloittaa veistoksen luomisen helposti. 

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi