Lävistimet

Lävistimiä voidaan käyttää lävistämiseen ja kauniiden kuvioiden tekemiseen. Tutustu laajaan lävistinvalikoimaamme, jolla voit lävistää sekä paperia että kortteja. Voit valita monista eri lävistintyypeistä, kuten kuvioleikkuri, reikälävistin, vipulävistäjä tai lävistinsarja, joka sisältää valikoiman erilaisia lävistimiä yhdessä kätevässä pakkauksessa.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Lävistimet arkeen ja juhlaan

Creativ Company tarjoaa laajan valikoiman erityyppisiä ja -kuvioisia lävistimiä. Tältä sivulta löydät oikean työkalun, olitpa sitten menossa juhliin tai vain arkikäyttöön.

Meillä on sesonkiaiheisia lävistyksiä ja aiheita, joista on hyötyä jokapäiväisessä käytössä. Löydät pieniä, suuria ja keskisuuria lävistimiä, ja löydät lävistimiä, joiden avulla voit luoda kerroksia koristeiden päälle. Jotkin rei'istämme ovat helpompia painaa ja sopivat täydellisesti lapsille, kun taas toiset vaativat hieman enemmän voimaa ja sopivat siksi paremmin aikuisten käyttöön. Voit inspiroitua sievistä kuva-aiheista tai keksiä omia ideoita kauniisiin ja kodikkaisiin projekteihin lävistysten avulla. Jos kaipaat lisää inspiraatiota, tutustu kattavaan inspiraatiokuvastoomme, josta löydät lukemattomia ideoita ja oppaita söpöihin, hauskoihin, helppoihin ja vaikeisiin projekteihin. Jokaiseen makuun ja vaikeusasteeseen löytyy sopiva vaihtoehto. 

Etsi lävistin, ruuvi- ja vipulävistimet

Jos sinun on tehtävä reikä nahkaan tai kankaaseen, esimerkiksi huopapalaan tai erittäin paksuun pahviin, et voi käyttää vakiolävistimiä, joihin asetat esineen pieneen loveen ja annat leiman tehdä reiän. Tarvitset sitten lävistimen tai ruuvinlävistimen. Tee reikä rei'ittimellä sinne, missä tarvitset reikää. Lävistimet ovat muodoltaan samanlaisia kuin tavalliset lävistimet kärjessä, ja tarvitset vain vasaran tai jotain muuta, johon voit lyödä reiän kankaaseen tai nahkaan. Muista käyttää vahvaa alustaa, kun käytät pistepuikkoja.

Ruuvauslävistintä käytetään samaan tarkoitukseen, jossa halutaan tehdä reikä johonkin männänrei'istä, joka on liian paksu. Ruuvauslävistin toimii asettamalla ruuvi kahvaan, mikä auttaa tekemään tuotteeseen reikiä. Verkkokaupastamme löydät ruuvauslävistimet, joissa on vaihdettavat kärjet, joten voit saada kolme erikokoista reikää samalla työkalulla. Varakärkien säilytyspaikka on kahvassa. 

Onko lävistimen tai ruuvinlävistimen käyttö vaikeaa, koska käsissäsi ei ole tarpeeksi voimaa? Vai haluatko vain helppokäyttöisen lävistimen? Ehkä tarvitset paljon reikiä. Silloin voit ostaa vipulävistimen. Siinä on suurempi männänvarsi, joten sitä ei tarvitse painaa niin paljon. Sen jälkeen voit ehdottomasti tehdä omia konfetteja.

Meillä on myös muuntyyppisiä lävistimiä

Jos et etsi lävistimiä, ruuveja tai vipulävistimiä, älä epäröi, sillä verkkokaupassamme on monenlaisia lävistimiä. Meillä on esimerkiksi tehokkaita kädensijoja, jotka muistuttavat pihtejä ja toimivat samalla tavalla. Lävistimiämme on saatavana useilla eri aiheilla. Sydämiä, kukkia ja erikokoisia ympyröitä löytyy esimerkiksi. Voit siis tehdä täsmälleen tarvitsemasi reiät projektiasi varten.

Saatavana on myös muutamia puristuslävistimiä. Ne näyttävät myös pihdeiltä, mutta mäntä on päin vastoin. Näissä rei'ittimissä on sekä perhonen että aaltomainen ympyräkuvio.

Jos et tiedä, mitä aihetta pitäisi käyttää tai tarvitset enemmän kuin yhden, voit ostaa pakkauksia, joissa on erilaisia aiheita. Osta vain jouluaiheisia settejä, niin löydät vain arkiaiheisia settejä. Löydät tietysti myös ison joulu- ja arjen kuva-aihesetin.

Sarjan pienet lävistimet ovat helppokäyttöisiä ja sopivat täydellisesti lasten käsiin.

Sisusta sievällä ja tasaisella tavalla

Saatat miettiä, mihin tarvitsette lävistyksiä. Kerromme siitä sinulle. Rei'itykset ovat hyviä, jos haluat koristella jotain, ja on tärkeää, että teet samoin ja sievästi. Voit olla varma, että kuvasi ovat aina oikein. Sormet eivät myöskään kulu, kun leikkaat kaikki pienet kuviot pois saksilla.

Rei'ittämällä voit tehdä sekä reikiä että pieniä muotoja – eli reikien vastakappaleet. Voit tehdä reunusta paperipöytäliinaan tai konfettisydämiä ja -kukkia morsiamelle ja sulhaselle. Leikekirjojen jäljennöksillä voit tehdä myös koristeita leikekirjoihin. Vain mielikuvitus on rajana. Ehkä voisit keksiä jotain ennen näkemätöntä?

Lävistetyllä kuvioinnilla varustetut projektit

Jos tarvitset inspiraatiota projekteihin, joissa käytetään lävistimiä, tässä on muutamia helppoja projekteja. Jos haluat enemmän, tutustu kattavaan inspiraatiokuvastoomme, josta löydät myös hyviä oppaita projekteihin.

Yksi tai useampi lävistys on lähes välttämätön, jos aiot kutsua omia kutsuja juhliin. Lävistinten avulla voit tehdä kauniita reikiä rusetteihin tai tehdä pop-up-sydämiä tai pieniä jalkoja, jos ne sopivat paremmin järjestämiisi juhliin.

Voit tehdä myös sieviä köynnöksiä, jos lävistät kauniilla rei'illä täytetyt paperisuikaleet ennen niiden liimaamista köynnökseen. Haluaisitko tehdä sieviä sydämen muotoisia reikiä joulusydämeesi joulukoristeita tehdessäsi?

Voi myös näyttää uskomattoman söpöltä, jos sinulla on pieniä lävistettyjä hillopurkkeja nimilapuiksi kotitekoiseen hilloon tai miksei kollaasi lävistetyistä puista ja lehdistä eri väreissä?

Lopuksi voit tehdä pienillä tai suurilla rei'illä reikiä nahkaan tai huopaan, esim. jos aiot ommella nämä palat yhteen. Ole luova ja pidä hauskaa sillä välin.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi