Laukut, toalettipussit ja käsilaukut

Tutustu laukkujen, kantokassien, korupussien ja lompakoiden valikoimaamme, joista useimmat voit koristella itse tekstiilitusseilla tai tekstiiliväreillä. Valitse laajasta väri- ja mallivalikoimasta.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kestävä ja värikäs työpäivä kauniissa laukussa

Jos rakastat luovuutta ja jos et saa tarpeeksesi kauniista kotitekoisista tuotteista, sinun on tietenkin myös tehtävä oma laukkusi. Laukkuja voi käyttää monenlaisiin arkirutiineihin, joten on hyvä pitää laatikossa kaunista laukkua, jotta et ostaisi uutta muovipussia joka kerta, kun käyt ostoksilla.

Maailmassa on jo paljon muovia, ja oman ostoskassin avulla voit tehdä pienen osan maailman muovinkulutuksesta. Siksi kassi on myös halvempi vaihtoehto, sillä sinun ei tarvitse ostaa uutta laukkua joka kerta, kun teet ostoksia.

Laukkua voi käyttää myös muissa yhteyksissä, joten kätevä laukku on aina käden ulottuvilla. Mutta onko mitään syytä kävellä tylsässä ja värittömässä kassissa? Ei välttämättä, sillä kassit ovat yksi niistä asioista, jotka on helppo koristella itse.

Etenkin jos ostat tämän sivun valikoimastamme kassit, joissa ei ole värejä tai kuva-aiheita, jotta voit käyttää luovuuttasi. Laukulla voit tehdä omia taideteoksia aivan alusta alkaen, joten se tekee päivittäisestä käytöstä paljon houkuttelevampaa.

Sinulla on paljon luovia mahdollisuuksia kassin koristeluun. Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja aloita. Voit esimerkiksi kirjoittaa nimesi tai iskulauseesi tekstiilitussilla tai koristella kassin erivärisillä tekstiilitusseilla.

Voit tehdä samaa tekstiilimaalilla tai tehdä tekstiilejä, joilla saat aikaan kauniita muotoja ja teräviä linjoja. Laukut voi myös koristella kirjailuilla, neuleilla ja monilla muilla tavoilla, joten voit räätälöidä laukun juuri sinulle ja tyyliisi sopivaksi.

Tee omat kauniit laukkusi arkikäyttöön

Laukut ovat myös käytännöllisiä tuotteita, joita voi käyttää monissa arjen tilanteissa. Jos tarvitset esimerkiksi jotain, joka suojaa tavaroitasi hieman paremmin kuin kassi, nahkalaukku on hyvä valinta, joka pitää sateen ja tuulen poissa tietokoneelta, tabletilta tai tärkeiltä papereilta.

Jos tarvitset kauniin laukun, olemme varmistaneet, että voit käyttää luovuuttasi tehdäksesi jotain aivan erityistä. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia laukkuja eri materiaaleissa, muodoissa ja ko'oissa, joten löydät varmasti tarpeisiisi sopivan laukun.

Laukkumme on suunniteltu helposti koristeltaviksi niille, jotka haluavat tehdä kassistaan persoonallisen. Laukkujen kanssa sinulla on lähes samat mahdollisuudet kuin kassien kanssa. Kyse on vain luovuudesta.

Voit esimerkiksi valita laukun kestävästä tekonahkapaperista, johon sopii täydellisesti tabletti. Sen sileä ja kevyt pinta sopii täydellisesti luoville sormillesi.

Voit esimerkiksi ommella suoraan laukkuun kauniin värikkäällä langalla, jos haluat kirjoittaa nimesi tai koristella sen kauniilla perhosella tai vastaavalla. Voit myös ommella erilaisia kangashahmoja laukkuun tai käyttää tarroja tekstin kirjoittamiseen tai koristeluun.

Valikoimassamme on paljon erilaisia laukkuja, joten voit päästää luovuutesi valloilleen ja luoda kauniin ja persoonallisen kassin jokapäiväiseen käyttöön.

Persoonallinen ja tyylikäs lompakko

Lompakot ovat kolmas asia, jota useimmat ihmiset käyttävät päivittäin. Lompakko on aina mukana, joten se on entistäkin tärkeämpi kuin laukku tai käsilaukku. Lompakon on oltava käytännöllinen ja siinä on oltava runsaasti tilaa rahoille ja korteille, mutta sen on tietysti oltava myös tyylikäs ja houkutteleva.

Jos tarvitset kätevän lompakon, voit valita sen tämän sivun valikoimasta. Logiikka on sama kuin laukuissamme ja käsilaukuissamme, eli voit koristella lompakon juuri omannäköisesi mukaan.

Voit esimerkiksi valita lompakon kestävästä tekonahkapaperista, jonka voit koristella ompelemalla, ompelemalla sen kiinni tai käyttämällä näppäriä hankaavia tarroja, jotka ovat nopea ja helppo tapa tehdä lompakosta tyylikäs ja persoonallinen.

Voit myös valita puuvillalompakon, jonka voit koristella kangaslangalla, tai elävöittää kauniilla väreillä käyttämällä tekstiilimaalia tai tekstiilitusseja. Luovat mahdollisuudet tekevät lompakon vetämisestä taskusta entistä hauskempaa, kun on aika käyttää rahaa.

Hyviä ideoita koristepussien, kassien ja lompakon koristeluun

Jos tarvitsette hyvän idean kassin, kassin tai lompakon koristeluun, tutustukaa idealuetteloomme, josta löydätte paljon jännittäviä projekteja, joista voitte aloittaa vapaasti.

Löydät hyviä ideoita kauniiden ja persoonallisten laukkujen, käsilaukkujen ja lompakoiden tekemiseen, ja idealuettelostamme löydät ideoita alkuun.

Kaikki idealuettelon projektit sisältävät yksityiskohtaiset ohjeet ja ostoslistan, joten kaikki pääsevät alkuun helposti ja nopeasti.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi