Neulontaneulat

Meillä on laaja valikoima neulontaneuloja ja neulontatarvikkeita. Täältä löydät kaiken tarvittavan neulomiseen. Meillä on suoria ja pyöreitä neulontaneuloja, kärjestään taivutettuja ryijyneuloja, sukkaneuloja, neulontanukkeja, neulontakehyksiä, neulontamyllyjä ja paljon muuta. Valitse erikokoisten ja -mallisten, eri materiaaleista valmistettujen neulontaneulojen joukosta.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Neuleneulat ja tarvikkeet kaikkiin villatöihin

Neulomisesta on tullut taas moderni trendi, ja Creativ Company tietää tarkalleen, miksi. Koska neulominen on hauskaa ja siksi harrastus voi saada monet mukavat hetket leviämään sohvalle, junaan tai muualle.

Lisäksi neulominen on yksi luovista harrastuksista, joiden avulla saat aikaan jotain todella ihanaa ja hyödyllistä. Mikään ei ole parempaa kuin vetää villapaita pään yli kylmänä tammikuun päivänä, eikä vastasyntyneelle ole parempaa lahjaa kuin kotona neuletut sukat tai muut neuleet.

Neulomalla voit tehdä todella laadukkaita vaatteita vain muutamalla valitsemallasi materiaalilla. Voit myös valita vaatteiden värit ja muotoilun, kun neulot, joten voit täyttää vaatekaappisi yksilöllisillä vaatteilla, jotka sopivat sinulle ja tyyliisi.

Neulominen on myös mahdollista, sillä neulomisessa on monia eri tasoja ja vaikeusasteita. Kokeneille neulojille ja aloittelijoille on tarjolla hauskoja projekteja, ja alkuun tarvitaan vain pieni vetovoima, oikeat neulontavälineet ja hieman lankaa.

Tärkeimpiä neulontavälineitä ovat tietenkin neuleneulat, ja siksi jokainen neulontaseikkailu alkaa valitsemalla muutamia neuloja ja mahdollisesti myös neuloja, jotka sopivat täydellisesti työhösi.

Siksi olemme koonneet tälle sivulle suuren valikoiman neuleneuloja. Täältä löydät erikokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja neulontaneuloja sekä muita neulontatöihin tarvittavia tarvikkeita. Tarjoamme esimerkiksi pyöreitä neulontaneuloja, neulontamyllyjä, neulontaneuloja tai neulontakoukkuja.

Mikä neuleneula sopii sinulle ja projektiisi?

Kaikki neuleneulat eivät ole samanlaisia. Kuten edellä mainittiin, on olemassa useita eri tyyppejä, joiden koko ja materiaali vaihtelevat. Jotkin neulat ovat pitkiä, toiset lyhyitä ja toiset paksuja, toiset ohuita.

Materiaaliksi voidaan valita joko puu- tai metallineuloja, ja näissä luokissa on myös puu- ja metallilajien välillä eroja.

Mitä siis pitäisi valita? Se riippuu useista eri asioista, mutta on hyvä miettiä ensin, millainen neulekokemus sinulla on. Jos olet aloittelija, kannattaa valita suuria neulontaneuloja, jotka ovat pitkiä. Esimerkiksi 35 cm:n neulontaneulat ovat hyvä valinta, sillä niitä on helppo hallita ja samalla ne antavat mahdollisuuden noudattaa monia jännittäviä neulontaohjeita.

Kun valitset neulottuja neuloja, katso myös mitä haluat neuloa. Jotkin neulontaohjeet edellyttävät erityisiä neulontaneuloja, joten katso aina ohjeista, mitä neuloja suositellaan kyseiseen työhön. Tämä koskee esimerkiksi neulotut sukat. Neulottaessa sukkia on käytettävä pienempiä 20 cm:n neuloja, joita on helpompi hallita, koska sukat ovat pienet. Nämä lyhyet neuleneulat tunnetaan myös sukkaneuloina, ja ne ovat ehdoton hankinta niille, jotka haluavat tehdä omat ihanat sukkansa – riippumatta siitä, ovatko he aloittelijoita vai kokeneempia.

Neuloja valittaessa kannattaa myös tarkistaa, mitä materiaalia haluat käyttää. Jotkin neulat sopivat paremmin tietyille langoille, joten kannattaa selvittää, mitkä neulat sopivat parhaiten lempimateriaaliisi. Jos olet onnekas, nämä tiedot löytyvät langan mukana, kun ostat lankaa.

Lopuksi neulontaneulan valinta riippuu myös neulontamieltymyksistäsi. Toiset taas haluavat neuloa pitkäkärkisillä neuloksilla, toiset taas lyhyemmät. Materiaalin käyttö on myös hyvin yksilöllinen valinta, sillä jotkin materiaalit ovat kevyempiä kuin toiset, kun taas jotkut materiaalit liukuvat helpommin langan läpi kuin toiset. Sen vuoksi neulontaneulojen valintaan tarvitaan hieman kokemusta.

Pyöreät neulontaneulat, neulontaneulat ja paljon muuta

Kun olet saanut kokemusta neulomisesta ja haluat kokeilla vaativampia ohjeita, tarvitset ehkä hieman lisätarvikkeita. Pyöreät neulontaneulat ja neulontaneulat ovat usein tarpeen, minkä vuoksi sekä pyöreitä neulontaneuloja että neulontaneuloja kannattaa pitää kotona.

Pyöreät neulontaneulat ovat periaatteessa vain kaksi lankaan liitettyä neulaa toisesta päästä, mutta voit käyttää myös pyöreitä neulontaneuloja.

Neuleneulat ovat neuloja, kuten tiedät niiden ottavan kiinni ompelusta. Neulontaneulat ovat kuitenkin hieman suurempia kuin perinteiset ompeluneulat, minkä vuoksi nämä neulat tarjoavat paljon hyviä mahdollisuuksia neulontaan.

Löydä seuraava neulontaprojektisi idealuettelostamme

Neulominen on hauskaa puuhaa, jossa voi viettää paljon aikaa ja joka voi täyttää vaatekaappisi upeilla ja laadukkailla vaatteilla. Neulominen tarjoaa paljon mahdollisuuksia luovaan maailmaan, sillä voit myös käyttää neuletaitojasi kauniiden koristeiden tekemiseen kotiisi tai erilaisiin koristeisiin.

Kun osaat neuloa, huomaat, kuinka monta vaihtoehtoa voit avata. Siksi neulominen on mahtavaa puuhaa.

Jos olet kyllästynyt sukkiin ja huiveihin ja olet valmis uuteen haasteeseen , tutustu ideoihimme, joihin olemme koonneet paljon erilaisia neuleohjeita.

Täältä löydät ohjeita hauskoihin ja luoviin projekteihin. Siksi se on hyvä paikka etsiä inspiraatiota, kun on neuleen aika. Kaikki projektimme sisältävät myös yksityiskohtaisia ohjeita, jotta kaikki voivat osallistua niihin ja saada upeita tuloksia, kuten kauniin neulekoristeen.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi