Neulat ja nuppineulat

Osta ompeluneulat ja nuppineulat ompelutöihisi. Täältä löydät erilaisia neuloja, kuten ompeluneuloja, nuppineuloja ja parsintaneuloja, sekä neulankorjaussarjoja ja ompelulankoja, jotka on helppo pujottaa neulaan. Valittavana on monenlaisia nastoja ja ompeluneuloja.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Ompeluneulat, nuppineulat ja neulankorjaussarjat kaikkiin työtehtäviisi

Jos haluat aloittaa merkityksellisen harrastuksen, ompelu on hyvä aloittaa. Ompeleminen tarjoaa paljon mahdollisuuksia luovuuteen, sillä pienellä harjoittelulla voit ommella mitä tahansa.

Voit ommella joulutonttuja, nukkeja ja monia muita kauniita koristeita kotiin – vain mielikuvitus on rajana.

Lisäksi ompelu on käytännön taito, sillä neulalla ja langalla voit helposti paikata ja korjata vaatteille ja muille tekstiileille aiheutuneita vaurioita.

Et varmasti kadu sitä, kun olet aloittanut ompelun. Parasta on, että ompelu on harrastus, jonka jälkeen kaikki pääsevät helposti alkuun. Ompeleminen on helppo oppia, ja pian opit paljon erilaisia ja hauskoja tekniikoita.

Mutta jotta pääset alkuun, sinulla on oltava oikeat varusteet. Ompeluneuloja ei tietenkään voi jättää huomioimatta, sillä kunhan sinulla on neula ja lanka käsillä, et voi tehdä mitään.

Siksi klassisia erikokoisia ompeluneuloja tarvitaan aina, kun haluat aloittaa ompelun. Ompeluneulat ovat kaikkein yksinkertaisin työkalu jokaiselle, joka haluaa ommella. Siksi kannattaa valita laadukkaat neulat, jotka tekevät työstäsi hauskempaa ja helpompaa.

Siksi olemme koonneet tälle sivulle suuren valikoiman ompeluneuloja. Täältä löydät normaalit ompeluneulat, joita on saatavana eri kokoisina pakkauksina, joten voit valita haluamasi, kun haluat löytää oikean ompeluneulan tiettyyn työhön.

Creativ Company myy myös valikoiman käsityöläisiä neuloja, joita käytetään muiden kuin tavallisten pehmeiden kankaiden ompeluun.

Siten sinulla on kaikki mahdollisuudet löytää täältä ompeluneuloja, jotka sopivat sinulle ja projekteihin, joista aiot aloittaa.

Suuri valikoima suoria tappeja

Toinen korvaamaton vaate kaikille luoville sieluille, jotka ovat alkaneet ommella, ovat suorat nuppineulat. Suorilla nuppineuloilla on monia ompelutapoja, mutta niitä käytetään pääasiassa erilaisten kankaiden pitämiseen yhdessä ompelun aikana.

Jos haluat esimerkiksi ommella kauniin pixien, voit kiinnittää koko hahmon pinneillä ennen ompelua. Näin on helpompi arvioida, tuleeko lopputuloksesta sellainen kuin olet kuvitellut, ja samalla on helpompi ommella kaksi kangasta yhteen, kun ne pysyvät pinneillä kiinni koko matkalta.

Siksi hyvä valikoima nastoja on tärkeä osa jokaista ompelulaatikkoa. Voit käyttää nastoja moniin erilaisiin töihin, ja ne sopivat hyvin myös esimerkiksi tilkkujen ja nauhojen tekemiseen.

Pinseillä on myös monia muita käyttökohteita kotona, joten niitä käytetään varmasti monissa eri paikoissa jokapäiväisessä elämässä. Voit esimerkiksi ripustaa esineitä ilmoitustaululle tai ripustaa valokuvia seinälle.

Suorien nastojen valikoimassamme on myös kauniita painonastoja, joita voi kuvailla koristeellisiksi nastoiksi. Painonauloissa on kauniin väriset muovipäät, mikä tekee niistä itsestään selvän valinnan projekteihin, joissa nastojen on oltava näkyvissä. Värikkäät nuppineulat luovat kauniin ilmeen, joka sopii työhösi.

Neulankorjaussarja tarjoaa monia mahdollisuuksia

Neulankorjaussarjat sisältävät neuloja, joita käytetään muissa kuin tavallisessa ompelutyössä. Neulankorjaussarja avaa aivan uusia mahdollisuuksia, sillä sen neulat ovat jännittävä valinta uteliaille ja halukkaille.

Korjaussarjan neuloja on erimuotoisia, joten niiden ulkonäölle ei ole tarkkaa määritystä. Korjaussarjan neuloja käytetään eri tarkoituksiin, joissa tavallista ompeluneulaa ei voi käyttää.

Jos esimerkiksi tavallinen ompeluneula on liian pieni ja ohut, tarvitaan paksumpi neula, jotta voidaan pujottaa kovan nahan läpi.

Neulankorjaussarja voi olla tarpeen myös silloin, jos tarvitset erimuotoisen neulan. Voit ostaa kaarevia korjaussarjan neuloja, joita voidaan käyttää huonekalujen ja vastaavien verhoiluun. Saatavana on myös muita muotoja, joita voidaan käyttää erilaisissa projekteissa, joissa tavallinen ompeluneula ei riitä.

Ompeluneulojen, suorien nuppineulojen ja neulankorjaussarjan avulla saat seuraavan työsi idean

Ompeluneulojen ja neulankorjaussarjan ansiosta kauniiden askartelu- ja korjaustöiden tekemisellä ei ole rajoja. Neula ja lanka antavat sinulle mahdollisuuden tehdä useimpia asioita. Siksi ompelu on klassinen harrastus, johon kannattaa heittäytyä, jos etsit hyvää harrastusta tai haluat vain oppia uusia taitoja jokapäiväisen elämän hyödyksi.

ompeluneuloja, joilla on monia luovia mahdollisuuksia. Jos haluat tutustua joihinkin lukuisiin vaihtoehtoihin, voit tutustua idealuetteloomme, josta löydät paljon ompeluneuloja sisältäviä projekteja.

Idealuettelostamme näet, kuinka monta jännittävää asiaa neulalla ja langalla voi tehdä, joten se on hyvä paikka etsiä uusia, hauskoja projekteja tai uusia haasteita.

Kaikki idealuettelomme projektit sisältävät yksityiskohtaisia ohjeita, joiden avulla myös aloittelijat voivat tehdä upeita asioita ompeluneulojen ja muutaman muun esineen avulla. Kaikkiin projekteihin sisältyy ostoslistoja, joten voit ostaa kaikki tarvittavat tuotteet yhdessä.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi