Kipsistä valettu käsi

#v14504

Saat 25% alennusta kaikista tuotteista*

Käytä koodia: 1654892

*Voimassa 16.03.2024-19.03.2024 | Koodi on voimassa, kun tuotteiden arvo ylittää 30 euroa. | Alennuskoodi koskee vain harrastetuotteita, ei alennustuotteita, Cricut ja Spectrum Noir -tuotteita, eikä lahjakortteja eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin | Vain kuluttaja-asiakkaille. | Katso muut tarjousehdot kohdasta ehdot ja rajoitukset.

SYYSALE*

Säästä 50%

valituista tuotteista*

*Voimassa 30.09.2024 - 09.10.2024. | Tarjous koskee vain tuotteita tällä sivulla | Vain kuluttaja-asiakkaille. | Katso muut tarjousehdot kohdasta ehdot ja rajoitukset.

Tämä käsi on valettu valkoisesta kipsijauheesta lateksikäsineeseen.

#v14504
Valitse tuotteet idealle

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Kokonaishinta
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Kaada vesi astiaan ja ripottele varovasti kipsijauhetta, kunnes siitä muodostuu huippu vedenpinnan yläpuolelle. Anna kuivua noin 8 minuuttia.
Guide step %d
2   Sekoita hyvin kunnes pintaan tulee kuplia. HUOM: Kipsi tuottaa lämpöä kovettuessaan (mitä isompi määrä, sitä enemmän lämpöä).
Guide step %d
3   Kaada seos lateksikäsineeseen. VINKKI: Kipsin kaataminen käsineesen on helpompaa, jos toinen pitää käsinettä paikoillaan.
Guide step %d
4   Sulje käsine tiukasti langanpalalla.
Guide step %d
5   Anna täytetyn käsineen kuivua pyöreän esineen päällä noin 1 tunnin verran. Leikkaa lateksikäsine pois.
Guide step %d
Toinen vaihtoehto   -
Guide step %d
Toinen vaihtoehto   -
Jo kirjautunut? Lataa malli
Mene myös tutkimaan
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | [email protected]