Kurssipaikka::                      Sinelli Oy:n kurssitilat, Martinkyläntie 3, 01720 Vantaa
Sinellin tiloihin pääsee myös hissillä (huom tiloissa ei ole inva wc:tä).
___________________________________________________________________

KESÄN 2017 TAPAHTUMIA:

Aikuisten askartelukerhon kesäkausi 2017

Variston Sinellin kurssitiloissa kokoontuu aikuisille suunnattu päiväaskartelukerho. Se kokoontuu kevätkaudella joka toinen maanantai klo 12-15.

Kesäkaudella 2017 aikuisten askartelukerhoon voi osallistua myös kertamaksuperiaatteella. Kerrat toteutuvat, mikäli ilmoittautuneita on kullekin kerralle riittävästi. Kesäkauden kerrat ja teemat ovat seuraavat:

ma 31.7.2017 klo 12-15: Kukkakimppu paperista

Tämä kukkakimppu sopii allergisillekin ja kestää pitkään! Teemme kauniita kukkia silkkipaperista, kreppipaperista sekä tavallisesta paperista. Kukkien varsina käytämme kukkalankaa, puutikkuja tai luonnon oksia. Jos haluat, voit tuoda omia oksiakin mukana.

Kertamaksu on 21 euroa. Jos osallistut koko kesäkauteen, yhteishinta on 72 euroa (eli 18 euroa/kerta).

Ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen piia.kinnunen@askarruttaja.fi tai osoitteessa www.askarruttaja.fi olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittautumisen koko kesäkaudelle tulee tehdä 24.5.2017 mennessä ja yksittäisille kerroille kymmenen päivää ennen ko. kertaa. Osallistujille ilmoitetaan viimeistään viikkoa aiemmin, toteutuuko ko. kerta. Kerho kokoontuu Variston Sinellin kurssitiloissa.

ma 14.8.2017 klo 12-15: Koruaskartelu

Kurssilla teemme lasihelmistä koruja koruvaijeriin, älyvaijeriin ja ketjuihin. Voit tehdä korvakoruja, kaulakoruja, rannekoruja ja jopa sormuksia. Riippuen valitsemastasi tekniikasta ehdit tehdä useammankin korun. Kurssin hintaan kuuluu runsaasti korunosia, siemenhelmiä ja erilaisia isompia lasihelmiä.

Kertamaksu on 21 euroa. Jos osallistut koko kesäkauteen, yhteishinta on 72 euroa (eli 18 euroa/kerta).

Ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen piia.kinnunen@askarruttaja.fi tai osoitteessa www.askarruttaja.fi olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittautumisen koko kesäkaudelle tulee tehdä 24.5.2017 mennessä ja yksittäisille kerroille kymmenen päivää ennen ko. kertaa. Osallistujille ilmoitetaan viimeistään viikkoa aiemmin, toteutuuko ko. kerta. Kerho kokoontuu Variston Sinellin kurssitiloissa.

____________________________________________________________________________________________________________

la 19.8. klo 10-12: Skräppäys

Nyt skräpätään Variston Sinellissä! Puhelin täynnä kesän kuvia, odottavatko vanhat kuvasi albumiin laittamista tai onko matka-albumisi kesken.
Tervetuloa skräppäämään mukavassa seurassa la 19.8 Päivän hinta 25€ (sis. leikkureiden ja laitteiden käytön). Mahdollisuus kuvien tulostamiseen.

Sitovat ilmoittautumiset puhelimella: 040 58 58 372 / Mira Ekonen

___________________________________________________________________________________________

SYKSYN  2017 TAPAHTUMIA:

Askartelukerho koululaisille (syksy 2017)

Suosittu koululaisten askartelukerho jatkaa toimintaansa kesätauon jälkeen syyslukukaudella 2017. Variston Sinellin viihtyisissä kurssitiloissa askartelemme monipuolisesti eri tekniikoilla ja materiaaleilla kaikkea kivaa esim. helmi- ja silkkimassaeläimiä, heijastimia, mixed media-tauluja, punottuja koruja ja avaimenperiä sekä erilaisia joulukoristeita. Osallistujien toiveet otetaan huomioon kerhokertoja suunniteltaessa.

Syksyn ryhmäajat ovat:

  • ti klo 18-19.15 (22.8.-12.12.2017)

  • to klo 18-19.15 (24.8.-14.12.2017)                       

Huom. kerhoa ei järjestetä syyslomaviikolla (vko 42)
Lukukausimaksu on 176 euroa (eli 11 euroa/kerta) 

Ilmoittautumisaika päättyy ke 16.8.2017. Kerran viikossa kokoontuvia ryhmiä perustetaan kaksi, mikäli tulijoita kumpaankin on riittävästi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään ilmoittamaan, käyvätkö molemmat ryhmät vai vain toinen. 

Lisätietoja sekä ilmoittautuminen ke 16.8.2017 mennessä: www.askarruttaja.fi  (ilmoittautumislomake löytyy internet-sivuilta) Kurssipaikan osoite: Variston Sinelli, Martinkyläntie 63, Vantaa.

Aikuisten päiväaskartelukerho (syksy 2017)

Variston Sinellin viihtyisissä kurssitiloissa toimii aikuisille suunnattu askartelukerho. Kerho sopii eläkeläisille ja muille aikuisille, joilla on päiväsaikaan mahdollista osallistua kerhon toimintaan. 

Pääset kokeilemaan monipuolisesti erilaisia askarteluvälineitä ja –materiaaleja yhdessä tekemisestä nauttien. Alussa käydään läpi, millaisia askarteluja osallistujat toivovat kerhossa tehtävän.  Voimme askarrella vaikkapa kransseja, joulukortteja, mixed media tauluja, koruja jne. Kerhossa on mahdollisuus askartelun lomassa juoda kahvia/teetä ja seurustella saman henkisten ihmisten kanssa.  

  • Kerho kokoontuu joka toinen maanantai klo 12.00-15.00 ma 28.8.2017 alkaen
  • Kerhokertoja on syksyn aikana 9 (parittomat viikot 35-51)

Hinta 162 euroa sisältäen materiaalit ja ohjauksen (maksun voi suorittaa myös kahdessa tai kolmessa erässä)

Lisätietoja sekä ilmoittautumiset su 20.8.2017 mennessä: www.askarruttaja.fi (internet-sivuilta löydät ilmoittautumislomakkeen). Kerhon ohjaaja Piia Kinnunen, sähköpostiosoite: piia.kinnunen@askarruttaja.fi,
puhelinnumero 050 545 33 95.

_______________________________________________________________________________________________

KUVATAIDEKURSSEJA SYYSKUUSSA:

Piirrä vapaasti 1 – Inspiroidu omasta viivasta
 La 9.9.2017 klo 12-16, Sinelli, Varisto, Vantaa
 
Kuvataiteilija Paul Klee on sanonut: “Viiva on piste, joka lähti kävelylle.” Tällä kurssilla tutustut omaan viivaan ja annat sille vapautta kulkea! Sinulla ei tarvitse olla mitään ennakkoajatusta, vaan opit herättämään mielikuvituksesi heloon kynän avulla. Voit piirtää ilmaisurikkaita kuvioita erilaisten yksinkertaisten aloitusten kautta ja samalla tutkiskella ja vaihtaa omia ajatuksia. Lopuksi kokoat kuvioista kollaasin, jota jatkat piirtämällä ja värittämällä. Tällainen työskentelytapa sopii erityisesti sinulle, jolla on usein vain pieniä hetkiä aikaa omalle luovuudelle.
 
Tarvikkeet eivät sisälly kurssin hintaan. Osta Sinellistä tai ota mukaan ohuehkoa huokoista piirustuspaperia (esim. luonnospaperi/sketching paper tai imupaperi, paksuus n. 120 g/m2), sakset, ohutkärkinen musta piirustuskynä (esim. Pigma Micron 05) ja liimaukseen joko gel mediumia tai nestemäistä paperiliimaa. Tarvitset myös väritystarvikkeita: puuvärikyniä, tusseja, vesivärejä. Lisäksi tarvitset paksu paperin tai kartongin, jolle kokoat kollaasin tai paksupaperisen muistikirjan (art journal), jos haluat tehdä kollaasin osaksi sitä.
 
Ilmoittaudu mukaan!
Kurssin hinta on 39 EUR/osallistuja (sis. ALV 24 %). Ilmoittaudu sähköpostitse viimeistään 3.9.2017 osoitteeseen paivi@peonyandparakeet.com. Saat sähköpostitse laskun, jonka maksat ennakkoon. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi heti!
 
Piirrä vapaasti 2 – Tie tikku-ukosta mielikuvitukseen
Su 10.9.2017 klo 12-16, Sinelli, Varisto, Vantaa
Kuvataiteilija Paul Klee on sanonut: “Taide ei luo uudelleen näkyvää, vaan se tekee asioita näkyväksi”. Kurkista siis sisällesi ja innostu piirtämisestä ilman mallia! Aloitat tikku-ukoista ja päädyt sulaviin elementteihin. Opit rakentamaan elementeistä esittäviä tai ei-esittäviä piirroksia leikittelemällä elementtien välisillä kontrasteilla, yhteyksillä ja jatkumoilla. Vältyt tyhjän paperin kammolta, eikä sinun tarvitse ennakkoon tietää aihetta. Voit piirtää yksinkertaisia tai yksityiskohtaisia kuvia tyylisi ja fiiliksesi mukaan. Opit myös vapaalla värittämisellä täydentämään kuvia ja iloittelemaan väreillä. Tällainen työskentelytapa sopii erityisesti sinulle, joka haluat satuilla ja leikitellä piirtämällä.
 
Tarvikkeet eivät sisälly kurssin hintaan. Osta Sinellistä tai ota mukaan ohutkärkinen musta piirustuskynä (esim. Pigma Micron 05), piirustuspaperia tai paksupaperinen muistikirja (art journal), johon teet piirroksesi. Ota myös väritystarvikkeita: puuvärikyniä, tusseja, vesivärejä.

Ilmoittaudu mukaan!
Kurssin hinta on 39 EUR/osallistuja (sis. ALV 24 %).  Ilmoittaudu sähköpostitse viimeistään 3.9.2017 osoitteeseen paivi@peonyandparakeet.com. Saat sähköpostitse laskun, jonka maksat ennakkoon. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi heti!
______________________________________________________________________________________________
 
          
ASKARRUTTAJAN KURSSIKALENTERI SYKSY 2017 
 
Askarruttajan korukurssi pe 22.9.2017 klo 17.30-20.30
Kurssilla käydään läpi perusasioita korunteosta. Kurssilla ehdit tehdä vaikkapa keskenään yhteen sopivat kaulakorun, rannekorun ja korvakorut. Kurssi sopii sekä aloittelijoille että jo koruja jonkin verran tehneille. Kurssin hintaan kuuluu runsaasti korunosia, siemenhelmiä ja erilaisia isompia lasihelmiä; kurssin alkupuolella pidetään kuitenkin myös ”shoppailutauko”, jonka aikana voit käydä Sinellin myymälän puolella valitsemassa ja ostamassa itsellesi mieleisiä helmiä. Kurssin yhteydessä saat normaalihintaisista ostoksista 10% alennuksen.
Kurssin hinta: 42 euroa (sisältää ohjauksen ja materiaalit)
Kurssipaikan osoite: Variston Sinelli, Martinkyläntie 63, 01720 Vantaa
Ilmoittautuminen la 16.9.2017 mennessä: www.askarruttaja.fi

Mixed Media -taulut la 7.10.2017 klo 10-15
Mixed media -tekniikassa yhdistellään erilaisia tekniikoita ja materiaaleja persoonallisiksi kokonaisuuksiksi. Tekniikoita voi hyödyntää esimerkiksi tauluissa, korteissa ja kolmiulotteisissa esineissä. Tällä kurssilla teemme Mixed media -taulun tutustuen samalla monipuolisesti eri tekniikoihin, välineisiin ja materiaaleihin. Käytämme mm. erilaisia maaleja, lakkoja, decoupage-tekniikkaa, sapluunoja, leimailua ja Big shot-leikkurilla leikattuja kuvioita. Tule mukaan ja ihastu! Varaa mukaan omaa evästä lounaaksi (jääkaappi ja mikroaaltouuni käytettävissä).
Kurssin hinta: 49 euroa (sisältää ohjauksen ja materiaalit)
Kurssipaikan osoite: Variston Sinelli, Martinkyläntie 63, 01720 Vantaa
Ilmoittautuminen la 30.9.2017 mennessä: www.askarruttaja.fi

Kaunista paperisuikaleista la 28.10.2017 klo 13-16
Paperi on edullinen materiaali, josta saa loihdittua paljon sellaistakin, mitä ei tule heti ajatelleeksi! Kurssilla tutustumme filigrointiin eli paperisuikaleaskarteluun tekemällä vaikkapa kaulakoruriipuksen, korvakorut, jääkaappimagneetin tai kortin.  Pääset kokeilemaan erilaisten filigrointivälineiden ja paperisuikaleiden käyttöä ohjattuna. 
Kurssin hinta: 35 euroa (sisältää ohjauksen ja materiaalit)
Kurssipaikan osoite: Variston Sinelli, Martinkyläntie 63, 01720 Vantaa
Ilmoittautuminen la 21.10.2017 mennessä:
 
Kaunista paperisuikaleista la 28.10.2017 klo 13-16
Paperi on edullinen materiaali, josta saa loihdittua paljon sellaistakin, mitä ei tule heti ajatelleeksi! Kurssilla tutustumme filigrointiin eli paperisuikaleaskarteluun tekemällä vaikkapa kaulakoruriipuksen, korvakorut, jääkaappimagneetin tai kortin.  Pääset kokeilemaan erilaisten filigrointivälineiden ja paperisuikaleiden käyttöä ohjattuna. 
Kurssin hinta: 35 euroa (sisältää ohjauksen ja materiaalit)
Kurssipaikan osoite: Variston Sinelli, Martinkyläntie 63, 01720 Vantaa
Ilmoittautuminen la 21.10.2017 mennessä: www.askarruttaja.fi
 
Askarruttajan joulukorttipaja la 18.11.2017 klo 13-16
Tule tekemään joulukortteja eri tekniikoilla ja materiaaleilla! Kortteihin voit käyttää esim. Big Shot-leikkurilla tehtyjä kuvioita ja kohokuviointeja, ääriviivatarroja, erilaisia nauhoja, skräppipapereita, kimalteita, akryylitimantteja ja -helmiä. Väritämme myös upeita taustoja Distress-leimasinmusteilla ja täydennämme kortteja leimaillen ja sapluunoja käyttäen. 
Kurssin hinta 36 euroa (sisältää ohjauksen ja materiaalit)
Kurssipaikan osoite: Variston Sinelli, Martinkyläntie 63, 01720 Vantaa
Ilmoittautuminen la 11.11.2016 mennessä: www.askarruttaja.fi

Askarruttajan punontailta pe 24.11.2017 klo 17.30-20.30
Tutustumme makramee- ja kumihimo-punontaan tekemällä kauniita koruja ja/tai avaimenperiä näillä tekniikoilla. Peruspunonnan lisäksi opit lisäämään punontoihin helmiä ja korunosia. Huomaat, miten perustekniikoiden oppimisen jälkeen saat tehtyä punomalla nopeasti upeita kokonaisuuksia!
Kurssin hinta 36 euroa (sisältää ohjauksen ja materiaalit)
Ilmoittautuminen pe 18.11.2016 mennessä: www.askarruttaja.fi

Koko perheen joulukoristepaja su 3.12. klo 14-16
Tulkaa koko perhe tai osa perheestä askartelemaan hienoja joulukoristeita! Teemme mm. helmi- ja silkkimassoilla, maalaamalla sekä servettitekniikalla monenlaisia hauskoja joulukoristeita. 
Kurssin hinta koko perheeltä 47 euroa 
(sis max 2 aikuista ja 2 lasta; lisähenkilöt 6 euroa/hlö)
Kurssipaikan osoite: Variston Sinelli, Martinkyläntie 63, 01720 Vantaa
Ilmoittautuminen su 26.11.2016 mennessä: www.askarruttaja.fi