Taiteilijoiden siveltimet

Tutustu laajaan taidesivellinvalikoimaamme täällä. Taidesiveltimet ovat laadukkaita, ja valikoimaamme kuuluu sekä sianharjaksista tehtyjä siveltimiä että nailonsiveltimiä. Ne ovat erinomaisia yleissiveltimiä, joita voidaan käyttää sekä ohuilla että viskoottisilla maaleilla maalaamiseen. Valitse useista eri koko- ja tyyppivaihtoehdoista. Siveltimiä myydään yksitellen tai useita taidesiveltimiä sisältävinä sarjoina.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Pikaopas harjan valintaan

Etkö ole varma, minkä harjan valitsisit? Lue lisää alta, niin autamme sinua. Koska tietyt parametrit on tärkeä ottaa huomioon.

 • Pyöreä, terävä vai litteä harjaspää? Tämä riippuu siitä, mihin harjoja tarvitaan.

  • Litteä sivellinpää sopii erinomaisesti suurempien alueiden maalaamiseen yhtenäisen ilmeen varmistamiseksi.
  • Pyöreä harjaspää sopii hyvin ohuisiin linjoihin ja pieniin yksityiskohtiin, sillä se hoitaa hiuksia erityisen hyvin.
  • Terävä harjaspää, jota kutsutaan myös viistoksi harjaspääksi, sopii ihanteellisesti vedoille, joiden on ilmennettävä tarkasti.

Valikoimassamme on myös viuhkaharjoja, jotka antavat maalaukselle tai piirustukselle aivan ainutlaatuisen ilmeen. Viuhkanmuotoinen harja levittää hiukset tasaisesti, mikä tekee siitä erityisen hyvän värien sekoittamiseen taideteoksessa.

 • Nailonkarvat vai sianharjakset? Keinotekoiset hiukset kestävät yleensä enemmän kulutusta kuin luonnolliset hiukset, joten ne ovat luonnollisesti kestävämpiä ja kestävämpiä kuin esimerkiksi sianharjakset. Nailon-/tekokarvat toimivat hyvin karkeilla ja karkeilla pinnoilla. Luonnolliset hiukset ovat pehmeämmät ja sopivat pinnoille, joissa on ohuempi rakenne. Luonnollisilla hiuksilla siveltimen vedolla saadaan usein yhtenäisempi look. Huomaa, että luonnonhiuksiset harjat menettävät todennäköisemmin hiuksensa ajan myötä.

Siksi valikoimamme on täynnä erilaisia harjoja. Jokainen sivellin on suunniteltu keskittymään erilaisiin maalaustehtäviin ja maalityyppiin. Valikoimastamme löydät vesivärisiveltimiä, lakkasiveltimiä ja monenlaisia siveltimiä taiteilijoille ja amatööreille.

Muista, että voit aina lukea lisää kustakin harjasta napsauttamalla tuotekuvauksia. Täällä kerrotaan tarkasti määritelmistä ja materiaalien käytöstä. Muussa tapauksessa voit aina ottaa yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalvelutiimiimme, joka vastaa kaikkiin harjoja koskeviin kysymyksiisi.

Myymme harjojamme yksittäin sekä irtotavarapakkauksissa. Joissakin pakkauksissa on jopa 100 sivellintä, joten sivellin sopii kaikkiin maalaustilanteisiin. Kun ostat harjoja suuria määriä, voit löytää suosikkiharjasi ja parhaan tuloksen antavan harjan.

Hyvä harjojen huolto

Kuten kaikessa muussakin, on tärkeää pitää hyvää huolta harjoista ja hoitaa niitä oikein. Näin saat harjaksista kaiken irti ja voit käyttää niitä vuosikausia. Creativ Companyn hammasharjat ovat luonnollisesti aina hyvälaatuisia. Kannattaa kuitenkin harjoitella tapoja, jotka pidentävät harjojen käyttöikää.

Oikea huolto riippuu luonnollisesti valitsemastasi harjatyypistä. Yleensä jokaisessa tuotekuvauksessa on kirjallinen kuvaus siitä, miten kukin harja puhdistetaan parhaiten. Jotkut siveltimet vaativat enemmän puhdistusta kuin toiset – ja tietenkin se riippuu myös käytettävän maalin tyypistä. Akryylimaalilla käsiteltyjen harjojen puhdistaminen vaatii yleensä enemmän työtä.

Kolme vinkkiä harjojen puhdistamiseen:

 • Puhdista harjat aina, kun ne ovat vielä märkiä. Jos maali kovettuu liikaa, se voi tehdä prosessista nopeasti vaikeamman.

 • Ole kärsivällinen – harjojen puhdistus vie aikaa, sillä paljon väriä voi jäädä hiusten väliin. Purista sivellintä, jotta väri tulee varmasti ulos.

 • Harjataanko hiukset puhdistuksen jälkeen? Jos näin käy, voit kiertää pieniä maalarinteippipaloja niiden ympärille ja kiinnittää ne uudelleen.

 • Säilytä harjoja pystyasennossa ruukussa karvat ylöspäin, jotta harjat säilyttävät parhaan muotonsa – ja voit nauttia niistä pitkään.

Taiteilijan tärkein työkalu

Hyvä sivellin on välttämätön, jos haluat maalata. Harja auttaa määrittämään työn lopputuloksen. Siveltimet ovat hassu paikka säästää rahaa, sillä ne auttavat määrittämään, tuleeko taideteoksestasi menestys.

Harja ei ole vain sivellin – se on taiteilijan tärkein työkalu. Useimmat maalaamista kokeillut tietävät sivellinten tärkeyden. Siksi kannattaa myös ostaa erilaisia harjoja, jotta voit valita monista vaihtoehdoista.

Kaikki verkkokaupan taiteilijan siveltimet ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että hinnat olisivat korkeat – huomaat myös, että kaikki siveltimemme ovat kohtuuhintaisia.

Creativ Company myy useita eri tuotemerkkejä, jotka ovat erikoistuneet harjojen valmistukseen. Tämä auttaa myös vahvistamaan laatua, sillä myymälässämme on aina tarjolla hyviä, taiteellisia siveltimiä. Osta uusia taiteilijasiveltimiä tänään – tai lisää ne heti toivelistallesi.

Muista väripaletti!

Kun olet löytänyt uudet siveltimesi, tutustu myös muiden maalausvälineiden valikoimaamme. Lupaamme, ettet pety. Valikoimamme on täynnä työkaluja innokkaille maalareille. Tutustu valikoimaamme täällä ja täytä ostoskorisi. Muista, että tarjoamme ilmaisen toimituksen yli XX euron ostoksille, joten et voi tehdä ostoksia sydämesi kyllyydestä.

Siveltimen paras ystävä on väripaletti, jonka avulla voit vapaasti yhdistellä värejä. Valikoimassamme on useita erilaisia lavoja – muovista, puusta ja ennen kaikkea kertakäyttöisistä. Jos haluat leikitellä erilaisilla kuvioilla seuraavassa maalauksessa, suosittelemme panostamaan vaahtomuovisiveltimeen ja sabluunasieniin, joilla saat täysin erilaisen ilmeen.

Viihdyttävää matkaa! - Jos sinulla on kysyttävää taiteilijaharjoistamme tai muista tuoteryhmistämme, ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme, joka on valmis auttamaan.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi