Erikoislanka

Effect-lanka on 100-prosenttista polyesterilankaa, joka sisältää heijastavaa materiaalia, joka antaa neuleelle upean ilmeen. Valitse Lurex-langasta useissa eri väreissä.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Tee arjesta hauskaa uusilla lankoilla

Creativ Companylta löydät kimmeltävimmät langat. Uutta lankaa voidaan käyttää lukemattomiin projekteihin, kuten neuloihin, virkattuihin neuloihin, liimaan, pahviin ja moniin muihin tuotteisiin. Vain mielikuvituksesi on rajana sille, mitä voit tehdä upealla heijastavalla uutuuslangallamme monissa kauniissa väreissä.

Kaunis Lurex- lankamme on hyvä esimerkki. Se on saatavana useissa jännittävissä väreissä. Kaikissa väreissä on kimaltava lanka, joka kiertää lankakerän läpi ja saa aikaan ihastuttavan kimaltavan vaikutelman.

Jos tarvitset inspiraatiota uuteen projektiin tai jos et ole varma, miten toimia, tutustu valtavaan idealuetteloomme. Täältä löydät paljon inspiraatiota, kuvioita ja oppaita kaikenlaisiin luoviin projekteihin. 

Kauniita projekteja uudella langalla

Jos olet löytänyt hienon uutuuslankamme, mutta tarvitset siihen leivonnaisen, ei hätää, apu on tulossa. Seuraavassa on muutamia ideoita, joihin voit käyttää kimallelankaa. Muista, että jos mikään seuraavista ideoista ei vetoa sinuun, idealuettelossamme on paljon muitakin.

Uutuuslanka sopii erinomaisesti neulontatöihin. Esimerkiksi tyylikäs ilmava pusero tai upea hattu, joka pitää talven sinisen loitolla. Ehkä jotkut nuket tai nallet tarvitsevat uuden asun?

Jos pidät enemmän virkatuista neuloista, uutta lankaa voi käyttää myös virkkuutöksissä. Pienet virkatut eläimet tai nallekarhut ovat nykyään trendikkäitä.  Heijastavalla uutuuslangalla saat uuden, huomiota herättävän efektin pieniin pehmoeläimiin. Saatat haluta käyttää kimallelankaa joihinkin eläimen osiin ja tehdä lopun yksinkertaisella langalla. Jotain voi myös mennä pitkälle.

Voit myös virkata tai neuloa pieniä koriste-esineitä, jotka voit kiinnittää vaatteisiin rintakoruna, tai kiinnittää kuminauhaan ja luoda uuden kauniin hiuslenkin.

Heijastavat joulukuuset, pääsiäispuput ja kukat

Jos virkatut neulat ja neulontaneulat eivät ole sinun juttusi tai jos aiot tehdä luovia projekteja lasten kanssa, on olemassa paljon muitakin tapoja pitää hauskaa uuden langan kanssa. Ota liimapuikko, pahvia, uutta lankaa lempivärissäsi ja sakset esiin, ja olet valmis aloittamaan hauskan projektin. 

Voit tehdä esimerkiksi joulukoristeita, pääsiäiskoristeita tai kauniita kukkia kodin tai muiden paikkojen koristeluun. Saatko sohvatyynyihin lisämaustetta kimaltelevilla kukilla?

Perusajatuksena on liimata lanka pahvinpalaan. Tämän pahvin muodon voit itse asiassa valita. Jos haluat tehdä joulukuusen, voit leikata pahvista joulukuusen tai tehdä pahvista tötterön, jotta se pysyy pystyssä.

Peitä pahvi sitten hyvin liimalla, jotta lanka tarttuu siihen. Saatat tarvita paljon liimaa tai haluat kokeilla erilaisia liimoja, jotta löydät parhaan vaihtoehdon projektiisi. Ehkä liimapistooli on paras tai ehkä liimapuikko tekee parhaan työn. Jos käytät liimapistoolia, varmista, ettet peitä kartonkia ensin kokonaan liimalla, vaan levitä liima koko matkalle, jotta se ei kovetu.

Seuraava vaihe on sama riippumatta siitä, millaista liimaa käytät. Uudenlainen lanka on kiedottava pahvin ympärille, jotta saat aikaan kauniin pinnan. Voit joko asettaa lankalangat siististi vierekkäin siten, että ne peittävät pahvin kokonaan, tai laittaa ne kikattamaan, jolloin näet pahvin niiden läpi.

Voit asettaa langan mieluummin siisteihin keloihin sen sijaan, että kiedoisit sen koko kappaleen ympärille. Vain mielikuvituksesi ja sorminäppäryytesi asettaa rajat uudenlaiselle langalle.

Jos aiot tehdä pääsiäispoikasia, kukkia tai jotain muuta, menetelmä on täsmälleen sama. Tai ehkä löydät itsellesi parhaiten sopivan menetelmän.

Luovuus tuo rauhaa ja lisäarvoa arkeen

Kun olemme luovia, annamme mielellemme tauon kiireisestä arjesta. Rentoudumme ja uppoudumme mieleiseemme. Vain kymmenen minuuttia voi riittää rentoutumiseen ja energiavarojen lataamiseen ja siihen, että olemme taas valmiita.

Osa luovista projekteista on vaativampia kuin toiset, mutta jos löydät juuri oikeanlaisia tuotteita, voit oikeastaan sammuttaa aivosi hieman ja antaa kehosi ja intuitiosi hoitaa homman. Näin tehdään, kun taidetta luodaan. Voit esimerkiksi käyttää kaunista uutuuslankaamme upeiden tupsujen tekemiseen. Niitä voidaan käyttää mihin tahansa. Käytä niitä tossujen koristeluun tai kokoa niistä huopa. Tärkeintä on, että tupsun teko on lähes meditatiivinen, kun lankaa kiedotaan toistuvasti edestakaisin. Näin aivosi voivat rentoutua tai ajatella muita asioita, kun olet luova.

Siksi luovuus on niin tärkeä osa jokapäiväistä elämäämme, joko yksin tai yhdessä muiden kanssa. Se antaa mielenrauhaa ja luo merkitystä. Ajattele rentoa tapaamista lasten kanssa, kun olette kaikki mukana luovissa projekteissa. Tällaiset hetket voivat olla niin arvokkaita. Vaikka luovat tuotteet eivät välttämättä päätykään mantteliin. 

Me kaikki tarvitsemme ajoittain taukoja – niin lapsille kuin aikuisillekin. Kun sinä tai lapsesi olette luovia, käytätte aivoissanne joitain muita keskuksia ja ajattelette eri tavalla. Voit harjoitella luovuuttasi, joten mitä enemmän käytät aikaa luovuuteen, sitä luovemmaksi tulet. Ja tämä on voittoisa tilanne. 

Jos olet päässyt maistamaan sitä ja haluat aloittaa luovien hankkeiden tekemisen, voit aloittaa hauskanpidon!

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi